Ostalo

Regina, Snježana, Darus i Boba posljednji finalisti "Nikad nije kasno"

Splićanka Regina Roslaniec Bavčević oduševila je žiri svojom izvedbom pjesme ''Winner take's it all''. Žiri se jednoglasno složio da je 54-godišnja kandidatkinja odlično 'skinula' Abbu, što se moglo vidjeti i po njezinoj energiji.

Press
27.03.2017 00:09

Iako je njezina duelistica, Vinkovčanka Vera Lakatoš također bila dobra sa svojom izvedbom Višnje Korbar i pjesmom 'Ni' me stra'', ipak je Regina pokazala veću energiju i osigurala finale.

Uvijek vedra i simpatična 50-godišnja Ksenija Menkovska, ovog je puta odabrala grupu Stijene i njihov popularni hit 'Singing that rock 'n' roll', koja je žiri vratila u 80-e, a Lepu Brenu je oduševila svojom kreacijom. S druge strane, njezina duelistica, 52-godišnja Snježana Demarin, odabrala je najpopularniju ljubavnu pjesmu 'I will always love you', klasičnu baladu pokojne američke pop dive Whitney Houston i potpuno trijumfirala. Naime, Tonči Huljić je presudio da je njezin nastup definitivno vrijedan finala.

Jedini kandidat bez treme, 45-godišnji Darus Despot odlučio se za pjesmu 'Ima neka tajna veza', najpoznatije rock grupe bivše Jugoslavije Bijelo dugme, dok se njegova duelistica Sanja Dajčman Zahtila odlučila za Danijelu Martinović i njezin popularni hit 'Da je slađe zaspati' s kojem je totalno rasplesala studio showa 'Nikad nije kasno', ali i sam žiri. Ipak, žiri je odlučio da dalje ide Darus.

U posljednjem dvoboju, imali smo prilike vidjeli natjecatelja Aleksandra Sašu Kabilju, koji se odlučio za Zlatka Pejakovića i njegovu pjesmu 'Ove noći jedna žena', te Slobodanku Bobu Milušić, koja je oduševila pjesmom 'Amazing Grace' Johna Newtona i zaslužila mjesto u finalu.

Tončiju Huljuću u žiriju su se pridružili Lepa Brena i Dado Topić, a koji će mu gosti doći sljedeću nedjelju u finalnoj emisiji Nikad nije kasno" te tko će na kraju slaviti, saznat ćemo za sedam dana.