Emisije

Objavljena imena prvih 56 svjetskih zvijezda koja dolaze na Pag na Sonus festival 2022

Diljem svijeta poznat kao ljetni underground festival, Sonus uvijek okupi međunarodne ljubitelje kvalitetne techno i house glazbe

RTL.hr
01.05.2022 21:00

Nakon 2 godine pauze uzrokovane svjetskom pandemijom, po izboru posjetitelja jedan od najboljih svjetskih ljetnih festivala - Sonus se vraća od 21. do 26. kolovoza s najbogatijim programom do sad.

Na Sonus festivalu kvalitetna glazba trajat će tijekom 5 dana i 5 noći. Ples pored plaže s pogledom na more, pod otvorenim nebom i suncem koje sija i pretvara se u prelijepi zalazak dok ne padne noć i zvijezde obasjaju nekoliko desetaka tisuća ljudi koji su došli čuti neke od najvećih zvijezda svjetske techno i house scene - zaista jedinstveno iskustvo.

Povratak svjetske legende Carl Coxa , poseban back 2 back tandem Ricardo Villalobosa i Zip , po prvi puta nastup bugarskog live techno maestra KiNKa , DJ set proizvođača svjetskih hitova FISHERa , Britanca koji svojim setovima žari i pali svjetskom scenom - Michael Bibija , live nastup Giorgie Anguili ili nastup techno dvojca 999999999 privući će zasigurno veliki broj fanova željnih dobrog provoda.

Mlađu generaciju techno izvođača predstavit će Anfise Letyago , Kobosil , Reinier Zonneveld (live) i IMOGEN .

Devetom izdanju ove petodnevne party avanture pridružit će se sad već globalne zvijezde Amelie Lens , Maceo Plex , Sven Väth , The Martinez Brothers , Joseph Capriatt i i Deborah de Luca kao i još 40ak svjetskih imena kao što su Loco Dice , Stephan Bodzin live , Chris Liebing , ANNA , Rødhåd , Ben Klock , Jamie Jones , Sonja Moonear , Richie Hawtin, Dixon i Seth Troxler .

Iza ovog jedinstvenog festivala koji iz godine u godinu okuplja posjetitelje iz više od 65 zemalja svijeta stoje osnivači Sonus festivala i vlasnici We Love Sound event branda iz Zagreba i event brand Time Warp iz Mannheima.

Diljem svijeta poznat kao ljetni underground festival, Sonus uvijek okupi međunarodne ljubitelje kvalitetne techno i house glazbe ali i posjetitelje koji su osim u glazbi došli uživati u prelijepom Jadranskom moru, krajoliku koji ostavlja bez daha, divnim plažama i lokalnim kulinarskim specijalitetima.

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Noa, Papaya, Aquarius i Kalypso koji su opremljeni vrhunskim zvukom, plesnim podijima pod otvorenim nebom, kao i mjestima za opuštanje s pogledom na mirno more.

Kao i svake godine, posjetitelji mogu očekivati i boat partije na brodovima koji će isplovljavati na otvoreno more i pružiti jedinstveno glazbeno iskustvo posjetiteljima u prirodnom okruženju, drugačijem od klupskog.

Regionalne festivalske ulaznice po povoljnijom cijeni dostupne su na web stranici https://we-love-sound.com/sonus-festival