Play ponuda
Play ponuda
Matija Cvek

On je nova zvijezda estrade, ima hit sa 4 milijuna pregleda na YouTubeu i otkriva što nikad ne bi učinio

Ljeto mu je bilo, kaže, takvo da su se naradili, napjevali, natulumarili, a sad, u prosincu, spremaju nešto jako veliko u Domu sportova

Image

Matija Cvek, Maja Oštro Flis

Foto: RTL
Maja Oštro Flis/ 6.10.2022. u 22:00
Play ponuda

Njegov prvi album zasjeo je na vrh glazbenih ljestvica, kao i hit pjesma "Trebaš li me", koja broji više od 4 milijuna pogleda na Youtubeu. Snimio je duet s Jelenom Rozgom, usput dobio i dva Porina, sprema novi album, kao i prvi samostalni veliki koncert. Matija Cvek nova je zvijezda hrvatskog estradnog neba. A na što nikad ne bi pristao - doznaje Maja Oštro Flis.

Pjesma broj jedan, album broj jedan, duet s Rozgom, sad radi na novoj pjesmi, sve nekako ide uzlaznom putanjom, razgovarala je s njim reporterka RTL-a u šetnji Trgom bana Jelačića u Zagrebu.

"Ne znam što se događa. Ne mogu precizirati, napisati formulu što se točno dogodilo i kako bih to ponovio, ali događaju mi se neke najljepše stvari koje se za izvođača mogu događati", kazao je, a u nastavku pojasnio:

"Dugo mi to kopamo za sve to, iako to kopanje nije bilo zato jer, kao, želimo doć do vrha, više je to bilo sve iz gušta cijelo vrijeme, cijeli proces je gušt."

Ovo ljeto je imao mnoštvo koncerata.

"Da, ubili smo se, naradili, natulumarili, napjevali. To je to, to smo htjeli. Za to smo radili, tome smo se nekako nadali. I sad kad se sve to događa samo zelimo još", kazao je.

Što radi kad ne radi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Odem u šumu, igram 'FIFA-u'. Odem na utakmicu, nogomet, frendovi... Stalno sam na Maksimiru, to mi je stari usadio ko klincu i sad smo skupa na tekmama."

Za politiku je rekao "ne, nula", a za neke ponude da nastupa u političkim kampanjama kazao je:

"Da, bilo je ponuda, ali stvarno nisam za to, toliko mi je to bilo neiskreno da nema smisla."

A u 12. mjesecu Dom Sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
TADA SU BLISKIJI

Ismet i Azelma prisjetili se početaka zajedničkog života: 'Najviše volim kad nemam novca'

"To nam je najbitnije od svega. To je prvi samostalni veliki koncert na koji apsolutno pozivam sve. BIt će gostiju, imam puno dueta, pa će biti puno gostiju."

Cijeli razgovor:

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Play ponuda

Više s weba