Ostalo

Atraktivna misica Marinela stiže u 'Pet spojeva tjedno': 'Slaba sam na nogometaše'

Misica Marinela Grljušić za RTL.hr otkrila je zašto se prijavila u show 'Pet spojeva tjedno', kakav muškarac može osvojiti njezino srce, ali i je li istina da su manekenke slabe na nogometaše...

RTL.hr
19.11.2022 12:30

U novi show 'Pet spojeva tjedno' stiže i popularna misica! Lijepa Marinela Grljušić odlučila je ljubav pronaći ispred kamera, a hoće li pronaći savršenog muškarca - saznat ćemo već idući tjedan! Za sebe kaže da je dosta tvrdoglava, iako se uvijek trudi uvažiti tuđe mišljenje, uporna je i ambiciozna te uvijek želi biti originalna. Idealan tip muškarca za nju je visok, jer ona živi na štiklama, i pun pozitivne energije. Bila je u ljubavnoj vezi godinu i pol, no prekinula je jer njezin odabranik nije bio ambiciozan, a ona je svakodnevno marljivo radila da ostvari svoje snove. Tvrdi da se puno bolje slaže s muškarcima nego sa ženama pa smatra da će se jako dobro snaći u ulozi glavne protagonistice showa.

Zašto ste se odlučili prijaviti u show 'Pet spojeva tjedno'?

Za prijavu u show sam se odlučila jer sam imala takav cilj. Na početku godine sam napisala želje koje želim ostvariti u godinu dana. Mlada sam, slobodna, volim kameru, volim sebe i nije me strah pokazati ljudima tko sam. Ovaj show je novi, drugačiji, ljubavni i nepredvidiv, a baš takav mi je trebao. Očekujem neočekivano.

Prošle godine osvojili ste titulu Miss Beauty Hrvatska. Koliko vam je fizički izgled pomogao u životu?

Prošle godine sam osvojila izbor za Miss Beauty Hrvatske i to bih opisala kao pozitivno iskustvo. Kao curica sam se divila tim djevojkama koje imaju krunu na glavi. Gledala sam ih s poštovanjem i željom da jednog dana budem i ja jedna od njih. I eto me, postala sam velika i ostvarila svoj san. Smatram da je jako važno razvijati dječju maštu, jer sve što sada imam, kao dijete sam mogla samo zamišljati. Fizički izgled mi je definitivno puno pomogao u životu, ali vjerujte, on kao jedina vrijednost nije dovoljan.

Kada netko kaže misica, često je mnogima prva asocijacija luksuz, a vi ste otkrili kako povremeno radite i kao čistačica. Može li se od manekenstva uopće živjeti u Hrvatskoj?

Tako je, radim mnogo poslova, ništa mi nije teško, a svaki me posao ispunjava i čini sretnom. Mislim da se od manekenstva u Hrvatskoj ne može živjeti, osim ako niste jedna od najboljih, a konkurencija je velika. Većina manekena i manekenki koje poznajem, uz revije, rade svoje primarne poslove.

IMG-20221117-WA0007.jpg

Znamo i da su manekenke omiljene među nogometašima - je li vam se ikada upucavao neki proslavljeni nogometaš?

Upravo tako, neko nepisano pravilo je da nogometaši i manekenke idu jedno uz drugo. Imala sam par puta iskustva s upucavanjem sportaša, bio je tu i poneki nogometaš, ali ništa vrijedno spomena. Ako vas zanima, da, slaba sam na nogometaše.

Bivšeg partnera ostavili ste jer nije bio dovoljno ambiciozan - što očekujete od muškarca? Treba li imati određeno zanimanje? Je li vam bitno njegovo materijalno stanje?

Od muškarca očekujem poštovanje i razumijevanje. Naravno da mora biti fizički lijepo građen, ali i mentalno zreo, a ne nekakav dječak koji još nije izašao iz puberteta. Ja sam djevojka koja puno radi i stalno sam u kontaktu s ljudima, ali sam uvijek lojalna muškarcu s kojim imam ozbiljniju vezu.

Kako su vaši prijatelji i obitelj reagirali kada ste im rekli da ćete sudjelovati u showu 'Pet spojeva tjedno'?

Napravila sam dovoljno riskantnih poteza u životu koji su imali fenomenalan završetak. Moja obitelj i prijatelji znaju da jako dobro promislim prije svakog tog poteza. U početku su se bunili, jer su bili zaštitnički nastrojeni. Sada su shvatili da im se ne vrijedi suprotstavljati. Mogu biti uz mene ili ne. Ako su pravi prijatelj i obitelj, onda će mi biti podrška. A tako je i bilo.

Što se showa tiče, svi ga jedva čekaju gledati!