Ostalo

Djevojke kucaju na vrata, a Tomi već na mukama: 'Osjećam lagani strah od nje, to je formirana žena'

Nakon dva uzbudljiva tjedna u showu 'Pet spojeva tjedno' gledateljima će se u večerašnjoj epizodi predstaviti 39-godišnji pomorski agent Tomi Saltarić iz Dubrovnika.

RTL.hr
05.12.2022 14:15

Na njegova će vrata pokucati šest posve različitih i osebunih kandidatkinja – Antea, Marina, Tea, Carmen, Sanja i Maja .

Svaka od njih poslužit će se posebnom taktikom pri ulasku, jedne će biti šutljive, druge brutalno iskrene, a treće će neprestano sve nasmijavati. I dok će kandidatkinje biti oduševljene kako Tomi izgleda uživo, on će biti malo povučeniji, ispipavajući teren pitanjima.

''Osjećam lagani strah od nje, to je formirana žena'', jedna će mu pristigla dama zbog svojih godina biti posebna enigma kojoj se neće usuditi tako lako prići.

Već prva zajednička večera bit će povod i za prve iskrene razgovore, a jedna će kandidatkinja izmamiti suze ostalima emotivnom pričom o svojoj teškoj prošlosti i odnosu s majkom.

A za kraj ionako burnog prvog dana Tomija očkuju i prve eliminacije...

Koja djevojka nije ostavila dobar prvi dojam i tko napušta kuću, a da nije ni raspakirao svoje kofere, doznajte od 23.10 sati na RTL-u.