Ostalo

Djevojke se malo vole, a malo prepiru! 'Jesam li ti naporna?', pitala je Martina Klaru, a ona kao iz...

Zakomplicirali su se i odnosi između djevojaka. Martina i Klara imale su okršaj u kuhinji

RTL.hr
23.11.2022 21:50

"Stvarno ne želim biti napadna. Ne volim to i ako netko ima takav dojam o meni, želim da mi to kaže jer ne želim to biti. Zanima me misliš li da sam Matiji naporna i što on misli o tome?", pitala je Martina Klaru , a ona je rekla kako na to pitanje ne zna odgovor. Potom ju je pitala je li njoj osobno naporna, a ona je bez problema rekla - da.

U reality showovima nismo baš previše navikli na iskrenost pa direktnost djevojaka ugodno iznenađuje. Bez obzira što se bore za istog muškarca u showu 'Pet spojeva tjedno' jedna su drugoj rekle što ih ide. Problem je nastao zbog toga što je Martina Matiji uletjela u sobu i počela s njim razgovarati, što se djevojkama nije nimalo svidjelo.

"Rekla sam joj da mi je naporna jer imam takvo mišljenje i rekla sam sto puta da je meni osobno malo dosadna. To sam joj rekla iz dubine duše", naglasila je Klara. Martinu je njezina izjava pogodila.

"Nadala sam da neću biti nametljiva, ali shvaćam zašto se to može tako protumačiti", rekla je Martina. Otvoreno je Klari rekla kako ju ne bi mogla zamisliti s Matijom, a ona je njoj pak priznala kako joj se bude osjećaji.