Ostalo

Krenule su iskrice između Matije i Martine, a djevojke su pomalo ljubomorne: 'Baš se nametnula!'

Simpatije kod Matije je pobrala Martina, a zajedno su čak i zaplesali

RTL.hr
22.11.2022 14:15

Klara, Martina, Matea, Natalija i Stella bore se Matijino srce. Zaštitar iz Zagreba šarmirao ih je na prvu u novom RTL-ovom showu 'Pet spojeva tjedno' , a gotovo su sve istaknule kako im se sviđa njegova komunikativnost, otvorenost i simpatičnost. Tridesetogodišnjak pak nije previše zadovoljan zbog toga što smatra da su djevojke možda premlade za njega, a znamo svi to jako dobro - zrelost kod nekih ljudi ne dolazi s godinama. Pred njim su još četiri dana s ovim ljepoticama, a koga će odabrati kao svoju potencijalnu djevojku - to zna samo on.

Već se nakon prvog dana vidjelo koja je djevojka najviše zagrizla. Riječ je o Martini, studentici psihologije iz Splita, koja je Matiju zamolila za ples. "Plesat ćemo bachatu", rekla mu je i pokazala korake.

Martina, Pet spojeva tjedno

"Nametnula se i to joj je uspjelo. Mislim da je Martina žena od akcije i voli uzeti stvar u svoje ruke", rekla je Matea.

Iako djevojke nisu bile oduševljene što je Martina bila u centru pažnje, Matija je pak imao svoje viđenje situacije.

"Volim kada je djevojka proaktivna, kada ima i cilj i ostvari ono što je naumila. Ona dobro zna što je naumila, nije ovdje došla bezveze. Svaka čast", rekao je ozareni Matija.

Kako će proteći prvi tjedan, tko će se razočarati, tko zavoditi, a tko će osvojiti Matijino srce, gledatelji će doznati u novom reality showu 'Pet spojeva tjedno', večeras od 21.15 sati na RTL-u.