Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OTVORILA DUŠU

Marina iz 'Pet spojeva tjedno': 'Nisam u dobrim odnosima s ocem svog djeteta, i trudnoću sam prolazila sama'

Najbitnije joj je da njezin budući partner prihvati njezino dijete, a Tomi kaže kako mu to ne bi bio problem

RTL.hr/ 8.12.2022. u 9:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kandidatkinja showa 'Pet spojeva tjedno' Marina Šantor kod Tomija Saltarića prvo je primijetila fizički izgled. Privukle su ju njegove plave oči i činjenica da trenira djecu, a njoj je kao majci jako bitno da njezin potencijalni partner ima roditeljsku crtu. Tomi ju je treći dan u kući pozvao na njihov prvi spoj, a Marina je priznala kako ima tremu jer na spoju nije bila četiri godine pa je i zaboravila kako to izgleda. Napokon su bili sami i to je vidjela kao priliku da mu ispriča što joj se sve događalo u prethodnoj vezi.

"Nisam u dobrim odnosima s ocem svog djeteta, ali nisam to mogla reći prvu večer jer sam čekala da budemo sami, da budemo opušteniji. To je nešto što me pogodilo. Posljednje tri godine mi je bilo jako teško proći kroz to sve sama. I trudnoća i sve ostalo. Odmah mi krenu suze", rekla je Marina, koja je pred Tomijem pokazala iskrenu emociju. Olakšala si je dušu rekavši mu svoje probleme, a on je to prihvatio jer i sam zna koliko je roditeljstvo zahtjevno.

"Za mene je ovo novi nivo nakon ovog razgovora. Sviđa mi se malo više nego inače", rekla je Marina sramežljivo. Budući da mu je pokazala interes, Tomi je uvjeren kako bi Marina bila puno opuštenija da su se sreli u stvarnom životu i da oko njih nisu kamere.

Image

Pet spojeva tjedno

dating reality show
Hrvatska/ Ujedinjeno Kraljevstvo - 2022
Ponedjeljak - petak u 23.10 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Youtuber Adam Noa za RTL.hr: 'Prijavio sam se na Doru, napisao knjigu o sebi, a život mi je promijenila nesreća'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba