Ostalo

Martina iz 'Pet spojeva tjedno' za RTL.hr o ispadanju iz showa: 'Gledali su me i profesori s fakulteta'

Od ponedjeljka do petka od 21.15 sati na RTL-u ne propustite novi reality show 'Pet spojeva tjedno'. Glavni protagonist prvog tjednog ciklusa je svestrani zaštitar Matija. Martina je jedna od djevojaka koja se borila za njega, a evo što kaže nakon izlaska iz showa

RTL.hr
24.11.2022 20:00

Ovo je 23-godišnjoj Martini Tadijan iz Splita bio prvi put da je pred kamerama tražila ljubav, a dojmovi su, kaže, odlični. Iako ju je Matija Hakala iz showa 'Pet spojeva tjedno' izbacio treći dan, uspjela se povezati i s njim i s ostalim djevojkama. Za RTL.hr je sažela dojmove o svom angažmanu u RTL-ovom showu i zaključila kako je bilo lijepo odmaknuti se od stvarnog života, obaveza na fakultetu, ali i mobitela i svega što uz to dolazi.

"Rekla sam čak i profesorima na fakultetu i stvarno su svi jako pozitivno reagirali. Bili su uzbuđeni, kao i moja cijela obitelj. Prvi put su me vidjeli na televiziji, a meni je bila trema kako će to sve ispasti. Na kraju je sve bilo dobro", rekla je simpatična studentica psihologije iz Splita.

Kako nam je otkrila ranije, do sada je imala samo jednu dužu ljubavnu vezu za koju misli da se dogodila u krivo vrijeme i na krivom mjestu. Od muškarca traži da je visok, zreo, karizmatičan, pristojan i da ima lijep osmijeh, a priznala je kako dosad nije imala previše ljubavnog iskustva.

Matija Hakal, Martina Tadijan

"Ovo mi nije bio eksperiment, ušla sam u show jer sam to željela s osobne strane", otkrila je i dodala:

"Ne bih ništa mijenjala. Prije nego što sam ušla, rekla sam sama sebi da ću biti ono što jesam. To je ipak reality show. Mi smo tamo bili stavljeni u neku realnu situaciju i zato nema druge nego ostati svoj, iskren, autentičan i prirodan", rekla je. S Matijom je ostvarila prijateljski odnos iako se na početku činilo kako bi baš ona mogla biti prava. Odmah je krenula u akciju, već su prve večeri zaplesali, a i svestrani zaštitar ju je prvu pozvao na spoj.

"Bilo mi je stvarno lijepo, u glavi sam si stavila da mi je to pauza od mobitela, fakulteta i stvarnog života. Nisam bila svjesna koliko na mene utječu kamere, zaboraviš ih s vremenom, a kada te maknu iz te situacije, ta drastična promjena, to mi je bio šok", priznala je i dodala kako nije željela otići, a kada je Matija rekao njezino ime, potekle su i suze.

"To se dogodilo zbog cijele situacije u kojoj smo se našli, koju sam tek u tom trenutku osvijestila", priznala je. S djevojkama je ostala u odličnim odnosima unatoč tome što se u showu porječkala s Klarom, a smatra da se Matija odlično snašao s toliko djevojaka u kući. "Da sam ja bila na njegovom mjestu, nemam pojma kako bi se to sve odvilo", zaključila je kroz smijeh.