Ostalo

Martina oduševljena Matijom, za njega ima samo hvalospjeve: 'On je simpatičan, drag, opušten, ugodan...'

Je li već na pomolu zaljubljenost? Martina je uporna oko Matije, a je li on jednako zainteresiran?

RTL.hr
22.11.2022 21:45

Kako zamišljate idealno mjesto za spoj? Najvjerojatnije to nije tržnica, ali zaštitar Matija Hakala u showu 'Pet spojeva tjedno' upravo je tamo odveo Martinu . Studentica psihologije od prvog je trenutka njime očarana, a to je dokazala u svega dva dana. Zato ju je Matija odlučio nagraditi i pokloniti joj svoju pažnju - jedan na jedan. "Matija je cijelo vrijeme simpatičan, drag, prirodan, džentlmen, osjećam se ugodno i prirodno uz njega. Kao da nikoga nema oko nas. Sad smo samo nas dvoje, pričamo o našim temama i skoncentirirani smo jedno na drugo", rekla je samouvjerena Martina.

"Mislim da s njene strane ima nekih osjećaja prema meni. Zašto joj ne dati priliku?" rekao je Matija, za kojeg se, uz Martinu, bori još četvero kandidatkinja. Koja je iskrena, koja kalkulira, a koja se došla promovirati? Teško je reći nakon tako kratkog perioda, ali Matija je siguran da ništa od toga nisu Martinine namjere.

"Mislim da si stvarno došla ovdje pronaći iskrenu ljubav. Vidim u tvojim očima da sam ti zanimljiv, da me želiš upoznati", rekao je i izmamio joj osmijeh na lice.