Ostalo

Mateo i Monika otišli razgovarati u sobu, a ostatak nabacio trač partiju: 'Samo priča o svojim firmama...'

Monika i Mateo otišli su razgovarati u sobu, a to nije najbolje sjelo ostatku društva

RTL.hr
30.11.2022 10:30

Drugi je dan u 'Kupidovom gnijezdu', a kod nekih se kandidata već sada stvara animozitet. U početku su bila šestorica, zatim petorica, a sada ih je ostalo četvero. Mateo, Velimir, Adam i Goran bore se za Moniku , koja ih s vremena na vrijeme testira. Ujutro ih je povrijedila činjenica da je Monika cijelo jutro bila s Mateom, a kako joj je na terasi postalo hladno, njih su se dvoje pokupili u sobu gdje su razgovarali o showu. "Ponašam se kao da sam vani, jest da je neprirodno jer nikad nekoliko muškaraca nije negdje došlo zbog mene, ali poanta je da sam ista", rekla je Monika.

U tom se trenutku u dnevnom boravku odvijao sat ogovaranja. "Ne daje nam dovoljno vremena", rekao je Ivan, a Adam je rekao kako su joj kod njega vrata zatvorena. Ostatak muške ekipe zamjerio je i Mateu nametljivost i to da stalno govori o svojim poslovnim pothvatima.

Dok su muškarci tračali, Mateo i Monika su uživali u međusobnom društvu...

"Koliko ti je bitna razlika u godinama", pitao ju je Mateo, koji je od nje mlađi 12 godina. "Nikad nisam imala mlađe dečke, ali u trenutku kada ću ja imati 50 godina, ti ćeš imati 38", rekla je i izrazila bojazan da će, kada uđe u krizu srednjih godina, potražiti neku mlađu...

'Pet spojeva tjedno' pratite od ponedjeljka do petka od 23.10 sati na RTL-u.