Ostalo

Matija iz 'Pet spojeva tjedno' o propalim zarukama: 'Prevario sam zaručnicu i odmah joj sve priznao'

U 'Pet spojeva tjedno' led je probio Matija iz Zagreba. Iskren i simpatičan, tako su ga djevojke okarakterizirale već na prvom grupnom spoju

RTL.hr
21.11.2022 22:40

Kada je svih šestero djevojaka ušlo u kuću novog RTL-ovog showa 'Pet spojeva tjedno' , započelo je rešetanje Matije. Što radiš, čime se baviš, koji su ti hobiji, ali i poneka pitanja o bivšim ljubavima. Svestrani zaštitar i zaljubljenik u glazbu priznao im je kako je dosad već dvaput bio zaručen, a potom ispričao zašto su pukle prve zaruke. "Bio sam mlad, neiskusan, zaljubljen. Sad sam u najboljim godinama", našalio se i objasnio kako je tada imao tek 23 godine.

"Tad sam je zaručio. Bila je starija sedam godina od mene,a bili smo skupa dvije godine. Tada sam otišao na Zrće, nije me bilo tri mjeseca, vratio se, ljubav je cvjetala. Svi su me pitali kada ću se ženiti. Kleknuo sam, a onda sam je nakon nekog vremena prevario. Priznao sam joj i rekao da odlazim", rekao je. Neke djevojke su se šokirale, a druge su pak bile sretne jer je Matija bio iskren.

Pet spojeva tjedno

"Shvatio sam kako kroz život čovjek treba biti iskren, trebaš imati mir u duši", rekao je.

"Bilo je, prošlo je, ne želim se previše osvrtati na to. Nemam negativu s te strane", podržala ga je Stella.

Kako će proteći prvi tjedan, tko će se razočarati, tko zavoditi, a tko će osvojiti Matijino srce, gledatelji će doznati u novom reality showu 'Pet spojeva tjedno', večeras od 21.15 sati na RTL-u.