Ostalo

Matija iz 'Pet spojeva tjedno' za RTL.hr: 'Stella i ja nismo u vezi, a još uvijek sam solo'

Matija Hakala u razgovoru za RTL.hr otkrio je jesu li Stella i on ostali zajedno, ali i je li u kontaktu s ostalim djevojkama

RTL.hr
26.11.2022 08:00

"Stella ima ono nešto i to me kod nje privuklo. Nažalost, nismo ostali skupa, a nakon showa nismo čak ni izašli na spoj. Svatko je otišao svojim putem, ali smo ostali prijatelji", rekao je Matija Hakala za RTL.hr. U konkurenciji od šest djevojaka, izabrao je Stellu s Malog Lošinja, koja trenutačno živi u Zagrebu, gdje radi kao trenerica fitnessa. Početne simpatije nisu se rasplamsale u ljubav, ali Matija ne žali...

"Nije mi žao što sam izabrao Stellu. Tako je, kako je. Radi Mateje mi je možda malo žao, ali mislim da sam dobro odlučio. S njom sam također nešto sitno u kontaktu", priznao je ovaj zaštitar i boksač. U showu 'Pet spojeva tjedno', kaže nam, bilo mu je zabavno, naučio je ponešto o sebi i upoznao nove ljude.

"Zahvaljujem se RTL-u na ovoj prilici, mnogi se ne bi snašli. Svi misle kako je lagano biti pred kamerama, ali zaista nije. Upoznaš sebe u novim situacijama. To je novo životno iskustvo, svakako pozitivno i zadovoljan sam sa svime", dodao je.

Pročitajte još
POPUT HULKA! Pogledajte kako zvijezda showa 'Pet spojeva tjedno' izgleda kada skine gotovo sve sa sebe

Pitali smo ga i je li u međuvremenu pronašao djevojku, no kaže kako na tom planu nema promjena. U budućnosti želi imati obitelj i posebno se veseli djeci, ali, kaže, sve u svoje vrijeme. Nije aktivan na dating aplikacijama, a evo što misli o tome:

"U posljednje vrijeme sve mi se čini lažno kada je u pitanju upoznavanje. Izgubile su se čari razgovora uživo. Stara sam škola i za mene nema druge opcije nego odnos graditi oči u oči", zaključio je.