Ostalo

Matija izbacio Mateu, a s Klarom se strastveno ljubio

Nakon što je sinoć na iznenađenje svih kuću napustila Martina, a Klara i Matija su proveli intimnu večer ispreplićući se u krevetu, jutro je počelo tako što ih je Matija došao probuditi.

RTL.hr
24.11.2022 22:30

Čim je ušao u sobu Matija je legao u Matejin krevet, a njoj je bilo nelagodno pa se ustala jer su i ostale djevojke još ležale u svojim krevetima.

Matija Hakala

Klara je Matiju za doručkom ispitivala koliko godina su imale djevojke s kojima se bio zaručio. Prva je imala 31, a druga 22-23 godine", otkrio je Matija. Sve je to slušala Matea kasnije zaključivši da je Matija na dobrom putu da joj se svidi.

Matija Hakala

lara je zaključila da je veliki plus to što Matija i ona imaju slično godina, a kasnije su u vrtu odradili boksački trening. Klara mi se čini i dalje vesela i prpošna ujutro, smiješna jako cura i imam samo lijepe komentare za nju", rekao je Matija.

Svi su se zajedno nakon doručka i druženja zaputili s Matijom u dvoranu gdje je započeo svoju boksačku karijeru, a ondje su odradili i trening.

Matija Hakala

Nakon treninga odradili su i boksački turnir. Boksaju Stella i Matea, a koja pobijedi boksa sa Klarom, a onda tko pobijedi boksa sa mnom", objasnio je Matija. Stella je pobijedila Mateu, a onda su boksale Klara i Stella gdje se Klara malo zanijela.

Matija Hakala

Žao mi je cure. Matija je rekao ajde se sad pokažite, lupi. On je rekao da lupim – ja lupila!", smijala se Klara. Malo sam bila bijesna jer to nisam očekivala", komentirala je poslije Stella. Sa Klarom sam opušteniji i sad kad mi je pokazala tu neku svoju oštrinu, mislim da se rodila neka lagana kemija između nas", otkrio je Matija. Oni meni nisu spojevi, ja sam i jučer rekla da će ona danas ispasti", kazala je Stella.

Matija Hakala

Nakon boksa, Stella je izvela Klaru u vrt kako bi s njom nasamo popričala o tome što je muči. Moram se vratiti na temu udarca. Boljela me glava i bila sam bijesna na tebe", rekla joj je Stella. Nisam imala namjeru da te udarim da te boli glava, ja sam se zezala. Oprosti, ali stvarno nije bilo namjerno", rekla joj je Klara pa su cure riješile razmirice.

Matija je pozvao Klaru da zajedno odu navečer trčati što se Stelli nije baš svidjelo.

Kad su otrčali, Klara i Matija sjeli su na klupicu, a njoj je je otkrio zbog čega ju je ostavio. Osim plesa i skakanja, smatram da si jako iskrena cura, ajmo reći, od svih do sad au kući i mislim da je to potaknulo mene da se još više družimo", rekao joj je Matija te joj dao poljubac u obraz, a onda ju je pitao da li želi pravi poljubac. Klara nije čekala nego ga je odmah poljubila.

Matija Hakala

Jesi sretna?", pitao ju je Matija. Šokirana sam! Nisam se nadala da ćeš me poljubiti!", dogovorila mu je Klara te poslije rekla da joj je drago jer joj se malo sviđa Matija. Mislim da je ona jako vesela i pozitivna cura, ali naša dva mozga još nisu na istoj valnoj duljini", objasnio je Matija te dodao da ne voli kada može dobiti sve na pladnju. Mislim da je u tome problem s Klarom", zaključio je Matija.

Nakon još jednog razgovora s Mateom, Matija je na kraju ipak odlučio da Matea napušta kuću, a oboje su pustili suzu. Nemam riječi i ne znam koja je poanta ovog svega, ali baš mi je užasno", tužno je rekao Matija.

Ne znam kako se osjećam, trebam prespavat malo", rekla je na kraju Matea te Matiji rekla da mu ništa ne zamjera.

Matija Hakala

Nakon što je otišla Matea Stella i Matija su pričali u sobi, a on joj je priznao da on voli igrice sa curama i da on njih lovi. Stella je Klari rekla da je bila na wc-u, a ne da je pričala s Matijo, a ubrzo se Matija pokupio u sobu spavati bez da je djevojke pozdravio pa su i one otišle u svoju sobu. Mislim da se on kaje što je Matea otišla", rekla je Klara Stelli. Sigurno mu je žao", rekla je Stella.

Tko sutra napušta kuću i hoće li biti bolja atmosfera nego danas, gledatelji će otkriti od 21.15 sati u novoj epizodi 'Pet spojeva tjedno'.