Ostalo

Monika iz 'Pet spojeva tjedno' za RTL.hr: 'Mateo i ja nismo skupa, a s Goranom sam prijateljica, dolazi...

Monika Kelčec otkrila je za RTL.hr kako ona i Mateo nisu zajedno. Godine su ipak bile problem, a razišli su se sporazumno. S finalistom Goranom je postala prijateljica

RTL.hr
03.12.2022 19:00

U RTL-ovom dating showu 'Pet spojeva tjedno' ovaj je tjedan birala dama. Monika Kelčec iz Siska provela je tjedan dana s nekoliko muškaraca, a između njih šestero, izabrala je jednog, 21-godišnjeg Matea. Iako je razlika između njih 12 godina, što ju je na početku šokiralo, zaključila je kako se to ne osjeti zbog njegove zrelosti i njezine razigranosti. Monika je za RTL.hr otkrila jesu li ostali skupa te je li s još nekim kandidatom postala bliska i u stvarnom svijetu.

"Zašto sam odabrala Matea? Bio je dosljedan u ponašanju prema meni. I što se tiče truda i što se tiče pružanja pažnje, mnogih razgovora koje smo vodili u showu i nekako sam slušala vlastito srce i smatrala sam da je on najbolji odabir za mene", rekla je Monika iskreno i priznala kako od toga ipak ništa.

Pet spojeva tjedno - Monika.JPG

"Kada smo izašli iz showa, našli smo se nekoliko puta na piću, čak smo otišli jednom na ručak i nekako u tom daljnjem upoznavanju se nismo snašli jer smo oboje imali mnogo obaveza oko posla. U međuvremenu mi se majka nažalost razboljela, saznala je da ima karcinom pluća. Neke su se stvari poklopile, obavili smo razgovor i zaključili smo da ne nastavimo dalje. Vrijeme me nažalost gazi, trenutačno moram raditi neke druge stvari, on završava fakultet... bez obzira na to što smo se svidjeli jedno drugome, nismo željeli gubiti vrijeme jer bi znali da bi nas kad tad ta razlika u godinama sputavala, u smislu životnih stvari", otkrila je. U finalu je, uz Matea, ostao i Goran, s kojim je otpočetka gradila prijateljski odnos, a on joj je nekoliko puta naglasio kako mu je dijete na prvom mjestu pa će mu potencijalna djevojka uvijek biti na drugom.

"S Goranom sam u prijateljskom odnosu, često se družimo i nije mi žao jer znam da ćemo uvijek biti prijatelji. Dolazi na ranč, čak mi je pomogao u čišćenju. Goran je stvarno duša!", rekla je.

Trenutačno je posvećena svome ranču u Sisku kojeg je u međuvremenu proširila – dobila je prinovu, malu ždrijebicu Freju, a udomila je i mnoge mačke i pse.

Pet spojeva tjedno - Goran prvi put na konju.JPG


Ovo joj je drugi reality jer se prvo okušala u 'Gospodinu Savršenom', a za kraj kaže kako bi ponovno voljela iskusiti nešto ovakvo.

"Format 'Pet spojeva tjedno' mi više odgovara jer sam bila glavna protagonistica. Ne volim biti ta koja se izgubi u masi, što se dogodilo u 'Gospodinu Savršenom'. S Mijom Matićem se nije dogodio klik na prvu pa sam shvatila da nema smisla da ostajem", zaključila je.