Ostalo

Monikina reakcija kada je saznala koliko Mateo ima godina je sve! 'U stvarnosti ne bih izašla s nekim tko...

Novi tjedni ciklus u showu 'Pet spojeva tjedno' je započeo, a u potragu za ljubavi kreće Monika Kelčec iz Siska. Odmah je priznala kako ju je Mateo fizički privukao, no sitnica ju je ipak zasmetala

RTL.hr
29.11.2022 11:15

"Koje si ti godište?", pitala je Monika Kelčec kandidata Matea , koji je drugi ušao u kuću zvanu 'Kupidovo gnijezdo' u showu 'Pet spojeva tjedno'. Kako je i sama priznala, iskrice su se rasplamsale već na prvu, no šok je uslijedio kada joj je dogovorio na jedno od njezinih prvih pitanja.

"Godište sam 2000. što znači da imam 21. godinu. Sad ću 22", ispalio je Mateo. Monika je odmah počela računati koliko je mlađi od nje. "Razlika je 12 godina", rekla je sjetno i dodala: "U stvarnosti ne bih nikada izašla s nekim tko ima toliko godina". Drugi su ga kandidati pohvalili jer smatraju da je Sisčanin za svoje godine poprilično zreo. Iako na prvu nije mogla sakriti iznenađenje, kasnije je rekla kako joj godine nisu bitne, niti su joj ikakvo mjerilo kada je ljubavni odnos u pitanju.

Ova velika ljubiteljica životinja, koja se aktivno bavi jahanjem i ima vlastiti ranč, ističe kako je vrlo avanturističkog duha, voli putovanja i nove izazove. Traži snažnog muškarca koji će joj biti podrška i uz kojeg će se osjećati sigurnom, a za nju se trenutačno bore njih petorica - Ivan, Mateo, Velimir, Adam i Goran.