Play ponuda
Play ponuda
IZABRAO ANTEU

Nekoliko dana je bilo dovoljno za ljubav! Marina priznala da se zaljubila u Tomija, a on odabrao drugu: 'Jako...

Svidio joj se, nije mu to priznala u showu, a na kraju je izabrao drugu...

RTL.hr/ 10.12.2022. u 16:00
Play ponuda

"Ako ćemo stvarno iskreno, tužna sam. Iz razloga jer mi se stvarno svidio. Vidjela sam još jučer da je s Anteom kliknuo na drugačiji način", rekla je Marina, kandidatkinja RTL-ova showa 'Pet spojeva tjedno' koja je javno priznala da je u svega nekoliko dana razvila osjećaje prema glavnom protagonistu - Tomiju Saltariću. Iako je sve ukazivalo na to da će ju odabrati, kasnovečernji razgovor promijenio je sve pa se zato odlučio za poduzetnicu Anteu.

"Zbog njega sam bila spremna otići u Dubrovnik, mislim da to sve govori", rekla je Marina suznih očiju u izjavama. I na početku je priznala kako se u show prijavila isključivo zbog Tomija. Pomorski agent iz Dubrovnika osvojio ju je i s fizičke i psihološke strane, a dojam je još poboljšao kada su se upoznali. Rekao joj je kako je spreman prihvatiti i njezina sina, zbog čega je Marina bila presretna, no dobra startna pozicija nije se kasnije pokazala kako treba.

Image

Pet spojeva tjedno

dating reality show
Hrvatska/ Ujedinjeno Kraljevstvo - 2022
Ponedjeljak - petak u 23.10 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KANDIDATKINJA 'PET SPOJEVA TJEDNO'

Antea o traumatičnom iskustvu iz mladosti: 'Oteli su me u Napulju, bila sam među trinaest Hrvata koji su trebali na brod'

Play ponuda

Više s weba