Ostalo

Odvažna Monika odbila je 'Gospodina Savršenog', sad se za nju bore šestorica: 'Želim nekoga tko je tu u...

Monika Kelčec za sebe kaže da je zabavna i opuštena osoba, a ljubav pred kamerama traži po drugi put

RTL.hr
28.11.2022 19:00

"Odlučila sam napustiti show zato što sam shvatila da Miju Matića ne doživljavam kao muškarca u kojeg bih se zaljubila i nije se dogodila ona kemija koja je za mene vrlo važna. Zbog toga sam smatrala kako je jedino fer prema meni, Miji i drugim curama da napustim show kako bi se Mijo mogao fokusirati na druge cure, a i kako bi se one opustile jer više ne bi imale mene kao glavnu prijetnju kakvom su me smatrale", rekla je te 2019. godine Monika Kelčec , tadašnja kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' i napustila set. Napravila je ono što mnogi najavljuju pred kamerama, a kad se treba poći u akciju, onda se naglo zaustave. Hrabra i odvažna Sisčanka zbog toga je osvojila srca gledateljstva, a sada ju ponovno imaju prilike gledati, u novom RTL-ovom showu 'Pet spojeva tjedno' .

Monika Kelčec

"Privlače me iskreni, samopouzdani, zanimljivi i karakterno jaki muškarci. Za mene muškarac mora biti stup obitelji, pružati sigurnost u svakom smislu, a samim time i po mentalnoj snazi biti na istoj razini kao i ja", rekla je Monika nakon prvog televizijskog projekta u koji su upustila, a isto mišljenje ima i tri godine kasnije. Njega je otvoreno rekla i šestorici muškaraca koji su ušli u 'Kupidovo gnijezdo' kako bi pokušali osvojiti njezino srce. Ima tu različitih kandidata, čak je jedan i njezin sugrađanin, a bave se raznim profesijama. Moniki je bitno da, baš kao i ona, vole životinje i otvorena su duha, ali i da njeguju obiteljske vrijednosti. Razlika u godinama joj nije bitna, kao ni fizički izgled, a bez onog klika, na prvi, drugi ili treći pogled, kaže, nema daljnjeg upuštanja u odnos.

Monika Kelčec

Već sutra od 23.10 sati na RTL-u počinje novi tjedni ciklus u showu 'Pet spojeva tjedno'. Nemojte propustiti Moniku potragu za ljubavi.