Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TRAŽI LJUBAV PRED KAMERAMA

Odvažna Monika odbila je 'Gospodina Savršenog', sad se za nju bore šestorica: 'Želim nekoga tko je tu u dobru i u zlu'

Monika Kelčec za sebe kaže da je zabavna i opuštena osoba, a ljubav pred kamerama traži po drugi put

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 28.11.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Odlučila sam napustiti show zato što sam shvatila da Miju Matića ne doživljavam kao muškarca u kojeg bih se zaljubila i nije se dogodila ona kemija koja je za mene vrlo važna. Zbog toga sam smatrala kako je jedino fer prema meni, Miji i drugim curama da napustim show kako bi se Mijo mogao fokusirati na druge cure, a i kako bi se one opustile jer više ne bi imale mene kao glavnu prijetnju kakvom su me smatrale", rekla je te 2019. godine Monika Kelčec, tadašnja kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' i napustila set. Napravila je ono što mnogi najavljuju pred kamerama, a kad se treba poći u akciju, onda se naglo zaustave. Hrabra i odvažna Sisčanka zbog toga je osvojila srca gledateljstva, a sada ju ponovno imaju prilike gledati, u novom RTL-ovom showu 'Pet spojeva tjedno'.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/38cbfeb6-8f23-11ec-ad81-0242ac12000f/original

Izvor: Gospodin Savršeni

"Privlače me iskreni, samopouzdani, zanimljivi i karakterno jaki muškarci. Za mene muškarac mora biti stup obitelji, pružati sigurnost u svakom smislu, a samim time i po mentalnoj snazi biti na istoj razini kao i ja", rekla je Monika nakon prvog televizijskog projekta u koji su upustila, a isto mišljenje ima i tri godine kasnije. Njega je otvoreno rekla i šestorici muškaraca koji su ušli u 'Kupidovo gnijezdo' kako bi pokušali osvojiti njezino srce. Ima tu različitih kandidata, čak je jedan i njezin sugrađanin, a bave se raznim profesijama. Moniki je bitno da, baš kao i ona, vole životinje i otvorena su duha, ali i da njeguju obiteljske vrijednosti. Razlika u godinama joj nije bitna, kao ni fizički izgled, a bez onog klika, na prvi, drugi ili treći pogled, kaže, nema daljnjeg upuštanja u odnos.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ba3b6f2c-6f06-11ed-aa1b-327039fba981/original

Izvor: Pet spojeva tjedno

Već sutra od 23.10 sati na RTL-u počinje novi tjedni ciklus u showu 'Pet spojeva tjedno'. Nemojte propustiti Moniku potragu za ljubavi.

Image

Pet spojeva tjedno

dating reality show
Hrvatska/ Ujedinjeno Kraljevstvo - 2022
Ponedjeljak - petak u 23.10 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA LI KEMIJE?

'Zbunjujuć osjećaj koji ti je fora': Ovako je Dominik definirao odnos s Marinelom, obećali su da će se družiti i vani

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba