Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FRCAJU ISKRICE

On je hladan i bezosjećajan, a ona topla i zaljubljena: Spoj s Lukom Marineli riješio ogromnu dilemu

Marinela i Luka poznaju se otprije, jasno je da tu ima nečega, no Marinela nije uspješna da shvati što se točno tu krije...

RTL.hr/ 15.12.2022. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Protekao je treći dan showa 'Pet spojeva tjedno', a sada su neke situacije ipak malo jasnije. Vidljivo je tko je Marineli Grljušić favorit, a to je bivši nogometaš Luka, s kojim se poznaje otprije i ne krije da između njih postoji ljubavna povezanost. Odlučila je da je treći dan njegov i pozvala ga na spoj. Na prvu nije bio oduševljen, primio je to hladno i bez emocija, a vrlo brzo se shvatilo kako je to sve bila gluma. Njih dvoje otišli su na jahanje, što nitko od njih nije prije iskusio.

"Osvojila si me. Nisam bio nikada na jahanju i stvarno mi je to bila terapija. Hvala ti na tome", rekao joj je Luka milo, koji se dosad pravio nedodirljiv.

"Odvest ću te gdje god treba. Prekrasno mi je s tobom", rekla mu je Marinela direktno. Poznata po tome da nema dlake na jeziku, i ovoga puta ispričala mu je sve što joj je bilo na umu.

"Zanima me zašto ti mene nisi pozvao na spoj jedan na jedan?", pitala ga je.

"Nisam takav tip koji trči i ne trebam to biti. To je po meni više gušenje. Svatko ti ima nešto reći, meni je to odbojno. Ti bi trebala malo više obraćati pažnju na neke moje znakove i poglede", odgovorio joj je. Ona se s njim složila, no kasnije je rekla kako od njega očekuje ipak malo više inicijative. "Mislim da ne može svaka osoba na temelju našeg pogleda ocijeniti što mi tu točno mislimo", rekla je Marinela.

Image

Pet spojeva tjedno

dating reality show
Hrvatska/ Ujedinjeno Kraljevstvo - 2022
Ponedjeljak - petak u 23.10 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OD PONEDJELJKA U 21:15 SATI

POGLEDAJTE NAJAVU! U novi reality show 'Pet spojeva tjedno' stiže misica Marinela, ali i nesuđena 'Gospođa Savršena'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba