Ostalo

Pogledajte što je za nju priredio: Nakon tjedan dana, Mateo je uvjeren da je Monika ta s kojom želi...

Je li tjedan dana premalo za upoznati srodnu dušu? Ako se Matea pita, to je sasvim dovoljno, a Monika mu se toliko svidjela da je uvjeren da će vezu nastaviti i vani

RTL.hr
03.12.2022 10:00

Tko kaže da kavaliri starog kova ne postoje? Iako ima tek 21. godinu, Mateu iz 'Pet spojeva tjedno' svakako se mora pripisati to da je pravi gospodin. Moniki , za čije se srce borio i u konačnici ga i osvojio, gotovo je svako jutro pripremao doručak, a pretposljednji dan uložio je sve snage da je pridobije. Dok je ona bila na spoju s Goranom, Mateo joj je napisao ljubavno pismo kojeg je ostavio u sobi prepunoj crvenih latica, a ručak i koktel čekali su je na stolu.

"Htio sam je oraspoložiti kada dođe, i inače sam romantičan, pogotovo kada je u pitanju nježniji spoj", rekao je Mateo. Kada su se Goran i Matea vratili sa spoja, bili su vrlo iznenađeni, netko ugodno, a netko ne baš toliko.

"Mislim da je Goranu bilo malo krivo što se Mateo toliko potrudio. Baš sam bila iznenađena, baš je bio vrijedan", rekla je Monika.

Posljednje je ušla u spavaću sobu i vidjela što je tamo čeka na krevetu. "Da, napisao mi je jednu vrlu intimno ljubavnu poruku koja je bila vrlo simpatična. Reći ću vam samo da mi je potvrdio sve svoje namjere", rekla je.