Ostalo

Pomorac Tomi spreman je zaploviti u ljubavnu avanturu: Koja će ga djevojka osvojiti u samo tjedan dana?

Kako će izgledati prvi susreti Tomija i kandidatkinja, pogledajte sutra od 23.10 sati na RTL-u.

RTL.hr
04.12.2022 08:00

39-godišnji Tomi Saltarić , pomorski je agent koji živi s majkom te obožava sport i teretanu, a svoju srodnu dušu pokušat će naći u novom RTL-ovu showu 'Pet spojeva tjedno'. Iza njega je propali brak nakon kojeg nije imao nijednu ozbiljnu vezu te smatra kako je sada vijeme za novu ljubav. Njegova buduća odabranica morala bi biti sportski tip, odlučna, jednostavna i normalna, a godine mu nisu važne.

Na njegova će vrata već sutra pokucati šest zanimljivih dama, upoznajte ih!

MARINA ŠANTOR (33)

Pet spojeva tjedno - Marina Šantor

Marina ima 33 godine te živi u Zagrebu s majkom i 2-godišnjim sinom, a rođena je u Švicarskoj. Ova ekonomistica po struci tijekom života je dosta putovala i bavila se različitim poslovima, vrlo je svestrana i kreativna te u slobodno vrijeme obožava slikati.

Njezina najduža veza trajala je 4 godine, no ljubav je s vremenom prerasla u prijateljstvo pa su i nakon prekida ostali u dobrim odnosima. Sebe opisuje kao jaku i neovisnu ženu te ističe kako joj je bitno da njezin budući odabranik prihvati činjenicu da je ona prije svega – majka. Kod Tomija se prijavila jer joj je privlačan fizički, čini joj se simpatičnim, a sviđa joj se i što trenira djecu.

SANJA VUKOVIĆ (26)

Pet spojeva tjedno - Sanja Vuković

Sanja dolazi iz Zagreba te ima 26 godina. Radi kao blagajnica u kazinu, a uz to se bavi i plesom te je glumila u nekoliko glazbenih spotova. Svestrana je i voli nove izazove, a najbolje se osjeća kad radi i kad je zaokupirana nekim poslom.

Kod muškaraca joj godine nisu toliko važne, a preferira visoke. Voljela bi da je njezin budući odabranik karakterno sličan njoj, otvoren prema svima, da pokazuje ljubav. U vezi joj je najvažnija iskrenost, iako smatra da ponekad nije dobro biti jako iskren. Ističe kako glumi da nije romantična, ali voli stinice koje pokazuju romantiku. Priznaje da se ponekad osjeća usamljenom i spremna je za novu vezu, a zato se i prijavila u show.

TEA MIFTAREVIĆ (34)

Pet spojeva tjedno - Tea Miftarević

Tea dolazi iz Rijeke i ima 34 godine. Po struci je prodavačica, no trenutno je nezaposlena.

Bila je u braku deset godina, a razvela se prije četiri godine i otad nije bila u vezi. Od muškarca traži isključivo iskrenost, a za sve ostalo je, ističe, vrlo otvorenog uma.

Tea kaže da je njezina najveća mana to što je previše tolerantna. Tijekom života je, ističe, naučila misliti više na sebe i staviti se na prvo mjesto, a manje misliti o drugima.

ANTEA AJBEK (30)

Pet spojeva tjedno - Antea Ajbek

Antea ima 30 godina i dolazi iz Rijeke i poduzetnica je.

Za sebe kaže da je hrabra i voli iskoristiti sve prilike koje život pruža, a najveća inspiracija u životu joj je njezina sestra. Od muškarca očekuje da je samostalan, ambiciozan, poduzetan i da u životu ima neki cilj. Antea priznaje da je imala mnogo veza do sada, a sve su trajale najmanje godinu dana, no na kraju bi ih prekidala kada bi shvatila da veza u kojoj se nalazi nema budućnost.

CARMEN OSOVNIKAR (40)

Pet spojeva tjedno - Carmen Osovnikar

Carmen ima 40 godina i dolazi iz Maribora u Sloveniji gdje radi kao kreditna posrednica.

Voli izlaziti s prijateljima i putovati. Otac joj je iz Sirije, a majka živi s njom i Carmen kaže da je smatra najboljom prijateljicom te uzorom u životu. Atraktivna plavuša priznaje da je veliki gurman i voli izlaziti u dobre restorane, a sebe smatra posebnim tipom žene koja ne kuha i ne čisti jer stalno putuje i uživa u životu. Carmen je već sudjelovala u dva slovenska reality showa, a kaže da bi voljela imati svoju emisiju. Traži muškarca koji je neće osuđivati zbog tako raskošnog načina života, a fizički je privlače visoki muškarci s bradom i tetovažama. Carmen je bila u braku, ali se rastala, a u budućoj vezi ne želi ljubomoru već muškarca između 28 i 45 godina koji je, kako kaže, pun života, sretan, romantičan i zna kuhati.

MAJA CVIJANOVIĆ (32)

Pet spojeva tjedno - Maja Cvijanović

Maja dolazi iz Zagreba i ima 32 godine, po struci je komunikacijski menadžer, a trenutačno je nezaposlena.

Bavi se jogom i pjevanjem te trenira staru borilačku vještinu kalaripayattu. Maja je, priznaje, trebala otvoriti svoj joga-fitness studio, ali je zbog operacije kuka tu želju stavila na čekanje. Sebe smatra duhovnom osobom koja voli širiti pozitivnu energiju. Traži muškarca koji bi želio s njom zasnovati obitelj. Kod muškarca ne voli laž i nepravdu i voljela bi pronaći onoga koji je vjeran, vedar, optimističan, voli glazbu i da može rasti uz nju, a voli visoke muškarce i veliku pažnju pridaje očima.