Ostalo

Potresna ispovijest Sanje iz 'Pet spojeva tjedno': 'Mama me ostavila na Božić, s njom sam dan danas na sudu'

Sanja je na setu 'Pet spojeva tjedno' s kandidatom i kandidatkinjama podijelila svoju potresnu priču. Majka ju je napustila kada je imala pet godina, s ocem održava kontakt, ali smatra da nije mario za nju...

RTL.hr
06.12.2022 15:00

Što vam i koliko znači obitelj?, pitao je ovotjedni glavni protagonist Tomi Saltarić šestero kandidatkinja koje se bore za njegovo srce u showu 'Pet spojeva tjedno'. Sjedili su za stolom, večerali, a potom je i 26-godišnja Sanja Vuković otkrila svoju priču.

"Za mene je izabrana najgora tema", rekla je sjetno i nastavila. "Nisam imala nikoga, ni oca ni majku. Majka me kada sam imala pet godina ostavila na Božić. Otac me cijeli život krivi za to, s mamom sam na sudu dan danas. Razumijem kada kažete da se ne može birati obitelj, a prijatelji da. S time se slažem, ali voljela bih da sam mogla birati obitelj, a isto tako mislim da obitelj moraš odsjeći u nekom trenutku kada znaš da je to dobro za tebe. S tatom sam u dobrim odnosima zbog polubrata koji je invalid i njemu želim priuštiti sve u životu. U odrastanju nisam imala ništa jer ni otac nije mario za mene. Teško je to", rekla je Sanja. Ostale kandidatkinje s tugom su slušale njezinu priču, a Carmen se čak i rasplakala.

"Moja majka je to napravila i ja i dalje ne mogu zamisliti da osoba koja je devet mjeseci nosila to dijete, da ga preko noći tako jednostavno može ostaviti. Moja mama je mene ostavila, poslije toga se udala i rodila još troje djece koje je također ostavila. Kao žensko to ne mogu razumijeti i iskreno, toga me strah. Ne znam što joj se odjednom okrenulo u glavi. Po meni to nije normalno. Znam da bih ja bila najbolja majka na svijetu jer znam kako je meni bilo", rekla je.

Tomija je njezina ispovijest ugodno iznenadila, pogotovo zbog hrabrosti jer je to rekla pred kamerama.