Ostalo

Sjećate li se nje? Ljubav tražila u 'Gospodinu Savršenom', a sad i u 'Pet spojeva tjedno': 'Trenutačno...

Maria Protulipac točno zna kakvog muškarca želi, ali pred televizijskim kamerama to joj nije urodilo plodom

RTL.hr
22.11.2022 18:30

Medicinska sestra Maria Protulipac bila je odlučna u tome da ljubav nađe ispred televizijskih kamera. Prvo je pokušala osvojiti srce 'Gospodina Savršenog', odnosno Mije Matića , a sada se s još petero djevojaka borila za Zagrepčanina Matiju Hakalu . Iako se radi o dva potpuno različita muškarca, ono što ih spaja je - sport.

Nažalost, i drugi put je to bilo neuspješno za nju jer je Matija odlučio kako odlazi prva iz showa. Smatrao je kako je ljepotica iz Karlovca ovdje kako bi se promovirala, a ne kako bi pronašla pravu ljubav. Je li ju dobro procijenio? Nikad nećemo saznati, a kolegice iz showa smatraju kako Maria nije takav tip žene.

Maria Protulipac Gospodin Savršeni

Kontaktirali smo Mariju, koja nam je rekla kako se u show prijavila na nagovor prijatelja te kako bi iskusila nešto novo, a nipošto radi samopromocije. "Prevario se", naglasila je.

A je li odlučna u tome da ljubav nađe pred kamerama?

"Nijednom to nije bilo isključivo zbog muškaraca", rekla je Maria. Matija ju je prvu izbacio iz showa, a kaže kako se ni on njoj nije previše svidio. "Mislim da je dečko na mjestu, ali nisam ga imala priliku bolje upoznati", dodala je.

Iznenadila nas je viješću kako je u međuvremenu pronašla svog muškarca. Radi se o sugrađaninu iz Karlovca, a o njemu nam nije previše toga otkrila. Tek to da je riječ o ozbiljnoj vezi.

Kako je ranije govorila, atraktivna crnka smatra kako je najvažnije neprestano raditi na sebi. Voli dečke s lijepim osmijehom, pozitivnim stavom i dobrim smislom za humor, a nikako ne smiju biti ljubomorni, skloni preljubu ili agresivni. Priznaje kako ponekad zna biti mrvicu nervozna u blizini muškaraca, ali voli kada je zavode. Iako se ne smatra previše romantičnom,svoj savršeni spoj ipak zamišlja kao romantičnu večeru uz svijeće. To nije uspjela imati ni s Mijom, a ni sada s Matijom.

Pet spojeva tjedno - Maria Protulipac

Sebe opisuje kao društvenu, zabavnu, osjećajnu osobu, ali priznaje da će teško osvojiti dečka svojim kulinarskim umijećem jer ne zna kuhati. Njezin tip muškarca su i pametani, zabavni, ali i oni koji su s njom voljni razgovarati o problemima u vezi. S druge strane, lako je može odbiti dečko koji se ponaša kao da je "sišao s brda"' i koji je indiferentan.