Ostalo

Spojili se protagonisti trećeg i četvrtog tjedna! Tomi i Marinela za RTL.hr o romansi: 'Pronašli smo...

Tomi i Marinela nadomak su ljubavne veze, a ona je za samo za RTL.hr otkrila kako se sve između njih odvilo

RTL.hr
27.12.2022 08:00

Svatko je bio u svom tjednu. Studentica Marinela Grljušić iz Zagreba imala je svojih šestero kandidata koji su se borili za njezino srce, a Tomi Saltarić iz Dubrovnika svoje djevojke. Oboje su izabrali najbolje za sebe, no nitijedan, kako su rekli za RTL.hr, u tim vezama nije vidio budućnost. Raspale su se na samom početku, odnosno izlaskom iz showa 'Pet spojeva tjedno'. No, dvoje od četvero glavnih protagonista ipak je uspjelo pronaći svoju potencijalnu srodnu dušu. Riječ je o Tomiju i Marineli, a priča je sljedeća.

Tomi je ugledao Marinelu na RTL.hr-u i shvatio kako je i ona u showu, samo ne u njegovom tjednu. Javio joj se kako bi sabrali dojmove o sudjelovanju, a neobavezan razgovor pretvorio se u prijateljsko druženje, a potom i u nešto više...

"Još je sve u povojima. Kad su van izašli videozapisi o protagonistima, on mi se javio, prije nešto više od mjesec dana. Počeli smo razgovarati o showu 'Pet spojeva tjedno', dijeliti svoja iskustva, kako nam je bilo, tko nam se svidio, a tko ne. U prijevodu, vrlo smo brzo pronašli zajednički jezik. Počeli smo zatim pričati o stvarima koje nisu vezane za show. Našli smo se na kavi, kliknuli smo na prvu i sad se odnos razvija", rekla je Marinela.


Jesu li službeno u vezi?

"Ne bih rekla da smo službeno u vezi, ali tko zna, možda se kasnije to razvije u nešto više", naglasila je. S obzirom na to da ona živi u Zagrebu, a on je u Dubrovniku, pitali smo je kako su odlučili njegovati svoj odnos.

Pročitajte još
Dvostruka misica u 'Pet spojeva tjedno'! Marinela je ambiciozna, mlada i zgodna- i u potrazi za istim takvim muškarcem

"Vidjet ćemo, on može često dolaziti u Zagreb, a ja nisam vezana za posao. Mogu uzeti slobodno. Ljubav ne poznaje granice", rekla je. Dodala je i kako joj se show svidio do te mjere da je odlučila, ako joj se pruži priliku, ponovno, a možda i s Tomijem, sudjelovati u nekom sličnom formatu.

"Shvatili smo da smo oboje za kamere, pa tko zna, možda nas možete očekivati još negdje", zaključila je.

Show 'Pet spojeva tjedno' možete pogledati na PLAYU .