Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERVJU S GLAVNIM PROTAGONISTOM

Tomi iz 'Pet spojeva tjedno' za RTL.hr: 'Hvale me sa svih strana, a s Anteom se i dalje čujem'

Tomi Saltarić u završnici je odabrao Anteu, no priznaje kako se ljubav nije razvila. Sve je ostalo na prijateljstvu

Image
RTL.hr/ 10.12.2022. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovaj tjedan, najlakše je to tako opisati, bio je podosta izazovan. Šest samopozdanih žena u kući, različitih karaktera i iz različitog podneblja te jedan muškarac koji traži onu pravu. Tako je to izgledalo u showu 'Pet spojeva tjedno'. Pomorski agent iz Dubrovnika Tomi Saltarić na kraju je odabrao poduzetnica Anteu Ajbek. Za kraj showa zasladili su se s kolačem, a sada nam je otkrio jesu li vezu nastavili razvijati i vani. "S Anteom se čujem, u kontaktu smo, ali ništa previše. Nakon showa nismo otišli na spoj. Njegujemo dobar prijateljski odnos", rekao je Tomi za RTL.hr. Od samog početka favoritkinja mu je bila Marina, no zbog jednog razgovora sve mu se promijenilo u glavi.

"Mislio sam da će Marina biti pobjednica, bila mi je najbolja. Prijatelji su mi rekli da sam bio odličan psiholog, da sam ih secirao i rekao sve iskreno. Antea mi je bila dobra, ali Marina je bila prvi favorit. No, to mi se nekako promijenilo posljednji dan", rekao je.

Ona je pak posljednji dan priznala u izjavama da se u njega zaljubila, no ne i njemu osobno. Pitali smo ga bi li se išta promijenilo da je znao kako se ona osjeća.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ca7072e4-77c5-11ed-a47e-8a1d796e6c08/original

Izvor: Pet spojeva tjedno

"Da sam znao da je Marina zaljubljena u mene, ne bih svejedno promijenio svoju odluku jer sam tu došao s namjerom da se zabavim i ako se nešto dogodi, dogodi se. No, ništa se između nas nije dogodilo. S moje strane nije bilo iskre, draga mi je, ali to je to", rekao je iskreno. U kontaktu je još sa Sanjom i Teom, no ni tu se nije razvilo ništa ozbiljno. "Teško je bilo balansirati između toliko različitih karaktera", priznao nam je u razgovoru. No, drago mu je što je bogatiji za još jedno intenzivno iskustvo u životu.

"Prijatelji su oduševljeni. I mnogo njih mi se javilo nakon ovog emitiranja, i žena i muškaraca. Hvale me ljudi iz cijele Hrvatske. Poruke podrške zaista dolaze sa svih strana", rekao je.

I najbitnija informacija za kraj. Kaže kako je i dalje samac, ali još uvijek vjeruje u pravu ljubav.

Image

Pet spojeva tjedno

dating reality show
Hrvatska/ Ujedinjeno Kraljevstvo - 2022
Ponedjeljak - petak u 23.10 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNO

Spojili se protagonisti trećeg i četvrtog tjedna! Tomi i Marinela za RTL.hr o romansi: 'Pronašli smo zajednički jezik'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba