Ostalo

Tomi je očaran Sanjom, kaže da mu je razbila sve predrasude! 'Zgodna žena koja ima mnogo drugih kvaliteta'

Nakon prvog spoja Tomi je još više uvjeren da je Sanja idealna za njega

RTL.hr
07.12.2022 11:15

Drugi je dan, a prvi spoj u showu 'Pet spojeva tjedno' zaslužila je Sanja , koja s glavnim protagonistom Tomijem Saltarićem , prema riječima drugih djevojaka, ima nevjerojatnu seksualnu energiju. Dan su odlučili provesti u gradu, prvo kupujući namirnice na tržnici, a potom su uživali u parku.

Kako je Tomi rekao, na prvu je smatrao kako je Sanja tek zgodna žena bez previše drugih kvaliteta, ali uvjerila ga je u suprotno. Prvo je prvi dan rekla kako obožava kuhati, a sada ga je odlučila izenanditi sa sarmom.

"Žena zna kuhati sarmu, a ovako kada je vidite, smatrate da ne zna ništa osim plesati i stajati u izlogu", rekao je Tomi kroz smijeh.

Kada su sjeli u park, darovao joj je ružu, a ona mu se zahvalila. "Iznenadio me gestom, to mi se svidjelo, prije godinu dana nisam bila za romantične stvari, ali mentalni sklop mi se okrenuo. Apsolutno mi se svidjelo", rekla je.

Priznala mu je kako je jedno vrijeme bila i gamerica, snimala se kako igra videoigre, a sada je go-go plesačica. Pitala ga je i smeta li mu što se time bavi. "Sve u nekim granicama", rekao joj je diplomatski.