Ostalo

Uh, ovo je zaboljelo! Djevojke otišle na boks, a Stella iz dvorane skoro izašla s razbijenim nosom:...

Stella i Klara odmjerile su snage u improviziranom ringu. A tko je skoro završio s razbijenom glavom?

RTL.hr
24.11.2022 22:05

Kako ubiti vrijeme kada si s nekim 24 sata na dan? Zaštitar i boksač Matija Hakala , prvi kandidat showa 'Pet spojeva tjedno', za to ima odlično rješenje. Naime, djevojke Klaru, Mateu i Stellu odveo je na boks i pokazao im tehniku. Odmah je zaključio kako studentica kineziologije Matea prednjači pa je djevojke zamolio da Stella i Klara odmjere snagu. Ovo im je bio prvi susret s tim sportom te su vrlo dobro znale da je Matiji jako bitno da, već ako ga ne vole, barem pokažu interes. To se i dogodilo.

"Lakše malo", upozorio je Klaru nakon što je Stellu udarila u lice. Srećom, imala je štitnik za glavu. "Ona se uživjela, još ju je Matija dodatno motivirao. Pokupila je dosta pokreta i snage i to je lijepo primijenila na meni", bila je ljuta Stella. Klara se pak pravdala kako nije znala da ju je tako jako udarila i zamolila produkciju da taj video ne stavljaju u epizodu.

"Klara je bila previše agresivna", rekla je Matea, a Stella dodala kako se u njoj kasnije pobudio bijes jer to nije očekivala od nje. Srećom, djevojke su ovo uspjele izgladiti.