Ostalo

Youtuber, konobar ili trener fitnessa: Koji će od ovih 6 muškaraca osvojiti avanturisticu Moniku u samo...

Već sutra od 23.10 sati na RTL-u počinje novi tjedni ciklus u showu 'Pet spojeva tjedno', a u potragu za ljubavi kreće Monika.

RTL.hr
27.11.2022 16:30

33-godišnju Siščanku Moniku Kelčec gledatelji su već dobro upoznali u drugoj sezoni 'Gospodina Savršenog' kada je pokušala osvojiti srce Mije Matića, no sada ona bira! Ova velika ljubiteljica životinja, koja se aktivno bavi jahanjem i ima vlastiti ranč, ističe kako je vrlo avanturističkog duha, voli putovanja i nove izazove. Traži snažnog muškarca koji će joj biti podrška i uz kojeg će se osjećati sigurnom.

Pet spojeva tjedno - Monika Kelcec.jpg

Ovo je šest kandidata koji će joj već sutra pokucati na vrata, upoznajte ih!

ADAM NOA (36)

Pet spojeva tjedno - Adam Noa

Adam stiže iz Bribira, magistar je ekonomije, pisac i youtuber, ima 36 godina, a živi život punim plućima - voli putovanja, gladan je izazova i za sebe kaže da je veliki altruist. Adam je doživio tešku nesreću, bio je klinički mrtav, i od toga dana život mu se potpuno promijenio pa je odlučio iskoristiti svaki dan svog života. Između ostalog, Adam voli izazove i nije mu problem probati sve čega se većina ljudi boji. Također, bavi se i ekstremnim sportovima, pazi na prehranu, a nedavno je postao i youtuber. Napisao je knjigu u kojoj govori o svom susretu s Bogom.

Adam kaže da se ne smatra obiteljskim tipom osobe, a najozbiljnija veza trajala mu je godinu dana. Kad zavodi djevojke na spojevima, priznaje, žene su fascinirane njegovom spontanošću, ali mu nije izazov ako mu prve priđu. Želi da ga netko osvoji, zadivi i fascinira, ali se u isto vrijeme, kaže, toga i boji.

GORAN LAKIĆ (25)

Pet spojeva tjedno - Goran Lakić

Goran dolazi iz Siska, ima 25 godina i trgovac je, a u emisiju se prijavio jer mu se Monika jako svidjela. Za sebe kaže da je vrlo miran, pomalo povučen, ali i emotivno zreo. Goran je jako privržen svom četverogodišnjem sinu i voli s njim putovati i provoditi vrijeme u raznim aktivnostima, a za sebe traži brižnu, ljubaznu i poštenu djevojku koja voli djecu. S bivšom suprugom bio je u braku šest godina, a na kraju su prekinuli zbog nesuglasica i trzavica, a priznaje i da su bili premladi. Goran sebe opisuje kao romantičnog, pažljivog muškarca koji voli ugoditi djevojci do koje mu je stalo, a povjerenje mu je najvažnije.

IVAN KRVARIĆ (27)

Pet spojeva tjedno - Ivan Krvarić

Ivan ima 27 godina i dolazi iz Zagreba, a voli upoznavati nove ljude. Iako je trenutno nezaposlen, bavi se instalacijom grijanja i klime, a za sebe kaže da je vrijedan i nema posla koji nije radio. U slobodno vrijeme crta i tetovira te se nada da će pokrenuti vlastiti posao. Trenutačno živi sam, a do sad je dvaput živio s djevojkama. Priznaje da su obje veze loše završile jer su djevojke bile neodgovorne, lijene i neuredne, ali i mlađe od njega.Ivan bi želio upoznati djevojku koja je zrela, poštena i razumna, a od fizičkih osobina voli slatke cure. Kaže da djevojke padaju na njega zbog njegovog šarma i inteligencije, a onda i zbog njegovih plavih očiju. Ivan za sebe kaže da je uredan i ne podnosi kad mora čistiti za drugima. Laž i arogancija su najgore karakteristike koje može zamisliti kod druge osobe. Njegov najveći strah je samoća, pa je često bio u vezama koje uopće nisu bile za njega. S obzirom na to da ima puno životinja, Ivan želi da i njegova buduća djevojka dijeli ljubav prema njima.

VELIMIR ŠAJINOVIĆ (28)

Pet spojeva tjedno - Velimir Šajinović

Velimir ima 28 godina i stiže iz Rijeke, a radi kao prodavač. U slobodno vrijeme voli duge šetnje i putovanja, a za sebe kaže da je iskren i vrlo duhovit te duša svakog tuluma. Njegova buduća odabranica trebala bi biti ljubazna, otvorena, iskrena i imati svoj stav, no pritom biti skromna i jednostavna. Iako voli djevojke koje drže do sebe i uređuju se, važniji mu je karakter. Posljednju vezu prekinuo je zbog toga što ga je djevojka prevarila, a sada traži ozbiljnu vezu te nekoga s kim bi se skrasio i zasnovao obitelj. Zbog prave ljubavi, ističe Velimir, ne bi mu bio problem ni svakodnevno putovati u drugi grad. Vjeruje da je u reality showu moguće pronaći ljubav, a ni kamere ga neće spriječiti da pokaže emocije. Velimirova djevojka iz snova je Monica Belluci.

MATEO MARENIĆ (21)

Pet spojeva tjedno - Mateo Marenić

Mateo ima 21 godinu i stiže iz Siska. Od 16. godine bavi se obiteljskom proizvodnjom i distribucijom prirodne kozmetike, a uz to studira na Kineziološkom fakultetu. Vrlo je ambiciozan, odgovoran i pozitivan, a već sada zna da želi imati skladan obiteljski život i svoj privatni posao. Vrlo mlad stekao je radne navike jer želi da njegova djeca jednog dana imaju više od njega. U slobodno vrijeme radi i kao trener fitnessa te voli kuhati. Zbog tate, koji je veterinar, razvio je veliku ljubav prema životinjama.

Do sada je imao dvije duge veze koje nisu potrajale zbog razilaženja u stavovima i nezrelosti. Međutim, Mateo jako dobro zna što želi i ima vrlo pozitivan stav prema životu te svemu pristupa vrlo pošteno i pristojno jer smatra da lijepa riječ otvara sva vrata. Njegova buduća odabranica mora držati do sebe, u vezi mu je bitno međusobno poštovanje, a posebno ga, ističe, može odbiti nametljivost.

MARKO STIPIĆ (30)

Pet spojeva tjedno - Marko Stipić

Marko ima 30 godina i dolazi iz Zagreba, a radi kao konobar. Odrastao je s mamom i tri sestre jer mu je otac preminuo tijekom rata. Kaže da istinski poštuje žene, a majka mu je najvažnija osoba u životu.

Najduža veza trajala mu je pet godina, a prekinuo je jer ga je bivša djevojka prevarila. No priznaje da su se previše zbližili i izgubili individualnost, drugim riječima, postali su jedna osoba, a veza je postala inertna i dosadna. Kaže da trenutno nije za ozbiljne veze, ali uvijek uživa biti u društvu žena i zabavljati se.

Kako će izgledati prvi susreti i tko će od njih posebno zaintrigirati Moniku, doznajte sutra od 23.10 sati na RTL-u, u novom reality showu 'Pet spojeva tjedno'.