Ostalo

Zaštitar Matija sutra kreće u potragu za ljubavi: Upoznajte 6 kandidatkinja koje će ga pokušati osvojiti!

Sutra od 21.15 sati na RTL-u ne propustite novi reality show 'Pet spojeva tjedno'. Glavni protagonist prvog tjednog ciklusa bit će svestrani zaštitar Matija.

RTL.hr
20.11.2022 13:45

U potragu za srodnom dušom u showu 'Pet spojeva tjedno' sutra prvi kreće 30-godišnji Matija Hakala iz Zagreba, zaštitar koji obožava sport i teretanu, ali i glazbu. Nakon čak dvaju propalih zaruka spreman je pred kamerama potražiti onu pravu, a ističe kako njegova buduća odabranica mora držati do sebe, svaki se dan dotjerivati, biti pristojna u društvu, a divlja u krevetu.

Pet spojeva tjedno - Matija Hakala.png

Na Matijina vrata već će sutra pokucati čak šest djevojaka koje će učiniti sve kako bi ga osvojile, i to u samo tjedan dana. Upoznajte ih!

Pročitajte još
Novi reality show 'Pet spojeva tjedno' od 21. studenoga na RTL-u: Ljubav traže zaštitar, misica, pomorac...

KLARA KOKIĆ (24)

Pet spojeva tjedno - Klara Kokić

Klara Kokić dolazi iz Zagreba, a trenutno radi kao njegovateljica u domu za starije. Što se tiče ljubavnog života, otkriva da je do sada imala samo jednu kratku ljubavnu vezu, ali joj je dečko slomio srce. Klara nije romantični tip djevojke i ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, a kaže da je odbija kada dečko pretjeruje u bilo čemu, pa tako i s iskazivanjem romantičnih emocija. Od dečka traži da nije ljubomoran, arogantan niti umišljen, a iz takta je lako mogu izbaciti laži i nepravda. Godine 2019. Sudjelovala je na izboru Miss Universe te ušla među top 15 djevojaka.


MARIA PROTULIPAC (26)

Pet spojeva tjedno - Maria Protulipac

Maria Protulipac dolazi iz Karlovca, a po zanimanju je medicinska sestra. Ovo joj nije prvo pojavljivanje na malim ekranima. Naime, bila je kandidatkinja druge sezone 'Gospodina Savršenog'. Sebe opisuje kao društvenu, zabavnu, osjećajnu osobu, ali priznaje da će teško osvojiti dečka svojim kulinarskim umijećem jer ne zna kuhati. Njezin tip muškarca je pametan, zabavan, smiješan i voljan s njom razgovarati o problemima u vezi. S druge strane, lako je može odbiti dečko koji se ponaša kao da je 'sišao s brda'' i koji je indiferentan. Iako često izlazi, priznaje da do sada nije pronašla osobu koja joj odgovara. Prije sudjelovanja u showovima, Maria je bila u vezi tri godine, ali veza nije opstala, otkriva, zbog daljine i ljubomore.


MARTINA TADIJAN (22)

Pet spojeva tjedno - Martina Tadijan

Martina Tadijan dolazi iz Splita i studentica je psihologije, a radi i kao hostesa. Na sebi je, otkriva, počela raditi jako rano, a jako joj smeta što neki ljudi ne prihvaćaju i ne poštuju njezine odluke. Martina smatra da je ustrajnost nešto s čim joj se najteže nositi, a do sada je imala samo jednu dužu ljubavnu vezu za koju misli da se dogodila u krivo vrijeme i na krivom mjestu. Od muškarca traži da je visok, zreo, karizmatičan, pristojan i da ima lijep osmijeh. Mlada Martina priznaje da nema puno ljubavnog iskustva, a sudjelovanju u showu se veseli jer se želi izložiti situaciji u kojoj dosad nije bila i vidjeti kako će se snaći u novom izazovu i nepredvidivim situacijama.


MATEA NOVAČIĆ (21)

Pet spojeva tjedno - Matea Novačić

Matea Novačić dolazi iz Popovače i studentica je kineziologije te velika zaljubljenica u sport – od nogometa do stolnog tenisa pa sve do mažoretkinja. Želja joj je uspjeti u sportskom menadžmentu, a bila je i finalistica na izboru Miss sporta 2021. te je glumila u raznim glazbenim spotovima. Matea ističe da je joj je teško priznati kada je u krivu, ali će prihvatiti objašnjenje ako joj je stalo do neke osobe. Kod muškarca joj je izgled vrlo važan, a njezin bi odabranik trebao biti i ambiciozan te voljeti sport. Nije previše romantična te uvijek prepušta muškarcu da odradi taj dio.


NATALIJA TALAN (23)

Pet spojeva tjedno - Natalija Talan

Natalija Talan dolazi iz Zagreba i po stuci je fizioterapeutkinja, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom i fitnessom. Sebe smatra hrabrom, neobičnom, komunikativnom i originalnom, a ističe da ignorira stvari koje joj ne odgovaraju kako bi imala više vremena posvetiti se svojim prioritetima. Njezina najduža veza trajala je šest mjeseci, no dečko i ona prekinuli su zbog prevelikih razlika u karakterima. Njezin budući odabranik mora biti snažniji od nje, no isto tako poštovati njezine želje i snove, a ne tolerira ljubomoru i pasivnost. Vjeruje da su kod upoznavanja prvi dojam i energija najvažniji.


STELLA – ZORA OPAČAK (23)

Pet spojeva tjedno - Stella - Zora Opačak

Stella stiže s Malog Lošinja, no trenutno živi u Zagrebu, gdje radi kao trenerica fitnessa. Preferira visoke i tamnije muškarce koji bi trebali biti ambiciozni, sportski aktivni i pozitivni, a ne tolerira nezrelost. Iza nje su dvije duže veze, a otkriva kako je s vremenom shvatila da ljubav nije crno-bijela i kako nije uvijek moguće ostvariti sve ono što si zamislimo. U show Pet spojeva tjedno' prijavila se kako bi izašla iz svoje zone komfora i pronašla moguću ljubav jer je, kako kaže, otvorenog uma.

Kako će izgledati prvi susreti, koja će djevojka najviše zaintrigirati Matiju i mogu li se ljubavne iskrice rasplamsati u samo tjedan dana, doznajte već sutra od 21.15 sati u novom RTL-ovom reality showu 'Pet spojeva tjedno'.