Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
IMA LI KEMIJE?

'Zbunjujuć osjećaj koji ti je fora': Ovako je Dominik definirao odnos s Marinelom, obećali su da će se družiti i vani

I Luka i Dominik zagrijani su za Marinelu. Netko osjeća ljubavnu kemiju, a netko prijateljsku

Image
Foto: Pet spojeva tjedno
RTL.hr/ 16.12.2022. u 9:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jesu li samo prijatelji ili se tu krije ipak nešto više? Marinela i Dominik već se četvrti dan nikako ne mogu dogovoriti oko toga, a show 'Pet spojeva tjedno' bliži se kraju. Ipak, glavna protagonistica odlučila ga je ostaviti u samom finalu, a s njim je još i bivši nogometaš Luka. Njihov posljednji spoj bio je na bazenu, gdje su popričali o svom zabršenom odnosu.

"Odlučio sam preuzeti inicijativu", rekao je Dominik u izjavi, a i ostali muškarci primijetili su kako je možda baš on najviše zagrijan za Marinelu. "On se najviše bori oko nje, a mislim da je ona inicirala da ide s njom nasamo samo kako bi u nama prouzročila ljubomoru, ali ne bih rekao da je uspjela", rekao je Luka.

No, izgleda kako to baš nije tako jer se vidi koliko Marinela i Luka uživaju zajedno. Možda nema ljubavne kemije, ali prijateljska svakako postoji. Dogovorili su se da će se viđati i družiti vani, neovisno kakav ishod bude. "Ne možemo definirati naš odnos. Zbunjujuć je osjećaj koji ti je fora", rekao joj je Dominik.

"Kada se družim s tobom, osjećam se sretno i ispunjeno. To me baš kupuje. Volim kada mi je dečko podrška, zgodan i pritom mister. Koga to ne bi kupilo?", rekla mu je Marinela sa smješkom. A komplimenti su se na tome spoju samo nizali...

"Misica si, ambiciozna i jako dobro pričaš. Imaš razvijen vokabular. Ovim te putem pohvaljujem. S 20 godina treba znati tako lijepo razgovarati. Treba znati adekvatno svaku situaciju objasniti", rekao joj je. Kemija se definitivno počinje stvarati, a kakva? To samo njih dvoje znaju.

Image

Pet spojeva tjedno

dating reality show
Hrvatska/ Ujedinjeno Kraljevstvo - 2022
Ponedjeljak - petak u 23.10 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FINALE TJEDNA

Tomi odabrao Anteu, a Marina mu razočarano priznala što osjeća: 'Ja sam bila spremna zbog ovoga otići u Dubrovnik…'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba