Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POZNATO LICE

Znate li tko je Adam iz 'Pet spojeva tjedno'? Brata poznatog youtubera u show prijavila majka, Monika ga je o...

Youtuber i influencer koji putuje po svijetu zvuči kao idealno zanimanje, a upravo to radi kandidat showa 'Pet spojeva tjedno'

RTL.hr/ 29.11.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kandidat showa 'Pet spojeva tjedno', Adam Noa, bavi se zanimanjem novog doba - influencer je i youtuber, s pozamašnim brojem pratitelja, a brat je Dennisa Domiana, jednog od najpoznatijih domaćih youtubera. Po struci je magistar ekonomije, ima 36 godina, a živi život punim plućima - voli putovanja, gladan je izazova i za sebe kaže da je veliki altruist. Naime, Adam je doživio tešku nesreću, bio je klinički mrtav, i od toga dana život mu se potpuno promijenio pa je odlučio iskoristiti svaki dan svog života. To je jedan od razloga zašto se prijavio u show 'Pet spojeva tjedno'. "Volim izazove i to me dovelo ovdje", rekao je odmah na početku.

"Napokon netko malo stariji", rekla je Monika kada ga je ugledala, a on je dodao kako mu je fizički jako privlačna. Kemija na prvu? S njegove strane sigurno, dok je ona poprilično tajnovita kada je Adam u pitanju.

Pitala ga je zašto se prijavio u show, a on je simpatično rekao kako je Moniku primijetila njegova majka pa ga je nagovorila da se upusti u ovaj izazov. To ju je pomalo razočaralo jer je očekivala kako je Adam bio taj koji je imao želju upoznati je. Hoće li mu to moći oprostiti?

Image

Pet spojeva tjedno

dating reality show
Hrvatska/ Ujedinjeno Kraljevstvo - 2022
Ponedjeljak - petak u 23.10 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Youtuber Adam Noa za RTL.hr: 'Prijavio sam se na Doru, napisao knjigu o sebi, a život mi je promijenila nesreća'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba