Ostalo

Znate li tko je Adam iz 'Pet spojeva tjedno'? Brata poznatog youtubera u show prijavila majka, Monika ga...

Youtuber i influencer koji putuje po svijetu zvuči kao idealno zanimanje, a upravo to radi kandidat showa 'Pet spojeva tjedno'

RTL.hr
29.11.2022 09:00

Kandidat showa 'Pet spojeva tjedno', Adam Noa , bavi se zanimanjem novog doba - influencer je i youtuber, s pozamašnim brojem pratitelja, a brat je Dennisa Domiana , jednog od najpoznatijih domaćih youtubera. Po struci je magistar ekonomije, ima 36 godina, a živi život punim plućima - voli putovanja, gladan je izazova i za sebe kaže da je veliki altruist. Naime, Adam je doživio tešku nesreću, bio je klinički mrtav, i od toga dana život mu se potpuno promijenio pa je odlučio iskoristiti svaki dan svog života. To je jedan od razloga zašto se prijavio u show 'Pet spojeva tjedno'. "Volim izazove i to me dovelo ovdje", rekao je odmah na početku.

"Napokon netko malo stariji", rekla je Monika kada ga je ugledala, a on je dodao kako mu je fizički jako privlačna. Kemija na prvu? S njegove strane sigurno, dok je ona poprilično tajnovita kada je Adam u pitanju.

Pitala ga je zašto se prijavio u show, a on je simpatično rekao kako je Moniku primijetila njegova majka pa ga je nagovorila da se upusti u ovaj izazov. To ju je pomalo razočaralo jer je očekivala kako je Adam bio taj koji je imao želju upoznati je. Hoće li mu to moći oprostiti?