Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GLEDAJTE PLAY PREMIUM

Andrija i Anđelka ponovno dijele set! Ona je najpopularnija voditeljica u zemlji, a on pohotni šef

Oni su mnogima omiljeni glumački par. U seriji 'Šetnja s lavom' ne glume supružnike, već šefa i zaposlenicu

RTL.hr/ 24.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U medijskom svijetu ona je zgodna i britka voditeljica Una koja je zaposlena na Gold TV-u i zbog svojih intervjua zna kako tvrtci zaraditi novac. On je, kako ga od milja zove, Neško - pohlepni i pohotni šef koji iskorištava sve što se stigne iskoristiti. Vlasnika televizije utjelovio je jedan od najpoznatijih regionalnih glumaca Andrija Milošević, a onu glavnu ulogu, atraktivne voditeljice, tumači Anđelka Prpić. Idealan spoj za gledatelje, već provjereno znamo, su Andrija i Anđelka. Pobliže smo ih upoznali prije nekoliko godina kada su u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka' glumili supružnike i kroz niz skečeva prikazali kako izgleda suvremeni bračni život. Na trenutke zabavan, a na trenutke tragičan. Na sličan su način njih dvoje u seriji 'Šetnja s lavom', koju možete pogledati na PLAY Premium, utjelovili odnos šefa i zaposlenice.

"Una će najprije početi imati otpor od primitivizma koji je okružuje, upravo na poslu. Zatim će početi u sugovornicima i gostima tražiti ljude koji imaju što reći gledateljima. Samim tim joj ni okruženje u privatnom životu više neće odgovarati. Njena potraga za smislom nije laka, ali je u našoj seriji ona pitka i zanimljiva. Scenarist Andrej Šepetkovski je uspio da čak i to, kao realno neatraktivnu temu, zasladi gledateljima... Ljubav, obitelj, čist obraz su Unini novi ciljevi", otkrila je Anđelka u razgovoru za Novosti.rs.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/53c708fc-9bf5-11ed-a2b9-32e04c3867ce/original

Izvor: PLAY

Brza i komična priča upoznaje nas s autoricom emisije 'Šetnja s lavom' u kojoj na originalan način intervjuira najpoznatije osobe iz javnog života. Upoznajemo i Batu (Andrija Kuzmanović), genijalnog, ali neafirmiranog filmskog redatelja na rubu egzistencije. Njihov susret trebao je biti tek jedan u nizu TV intervjua, ali dogodi se neočekivani obrat. Ovaj romantični triler naše junake stavlja u nemoguće situacije i tek tad, suočeni s pravim životnim iskušenjima, oni postaju ljudi. Seriju pogledajte na PLAY Premium.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
STRASTI ORIJENTA

Nemoguće ljubavne priče i šokantne obiteljske drame - ovo su turske serije koje su nas osvojile

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba