Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FINALE TREĆE SEZONE

‘Bivši na plaži USA’: Atmosfera finalne večeri u ljubavnom i emotivnom tonu

Hoće li ljubav cvjetati i u stvarnom svijetu?

Image
PLAY/ 30.8.2022. u 12:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Došao je dan posljednje večeri treće sezone uzbudljivog showa ‘Bivši na plaži USA’. Poligraf je ponovno podignuo i zategnuo atmosferu u vili gdje je desetero samaca ušlo s nadom da pronađu ljubav. U finalnoj epizodi vrijeme je da samci donesu svoje konačne odluke. Odlučuju hoće li podijeliti svoje ogrlice ljubavi s bivšima, s novim ljubavima ili će otići kući kao samci?

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/54fc5b28-284b-11ed-ae8e-02a78be36f3a/original

Za Kenyu i Tevina posljednja večer nije predstavljala veliki problem. Lijepih riječi i ljubavnih iskri nije nedostajalo i zajedno odlaze kao par iz vile. Blizanke Lexi i Allie našle su se u zanimljivom trokutu s Maxom i Lexi svoju ogrlicu ljubavi poklanja njemu. U još jednom zanimljivom ljubavnom trokutu našli su se Billy, Emily i Tyler koji su odlučili poraditi na poliamornoj vezi. Billy je svoju ogrlicu ljubavi podario i Emily i Tyleru sa saznanjem da oni ne žele takvu vezu, ali njih dvoje ogrlicu su prihvatili.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/b068a332-284a-11ed-b352-82169540f7e1/original

Geles i Anthony bez drama i prevelikih promišljanja podijelili su svoju ljubav, ali zato će Cameron na posljednju svečanost unijeti dozu nesigurnosti i odlučivati do samoga kraja. Bira između svoje bivše Ariane i nove ljubavi Alexis, ali zahvaljujući Arianinim riječima podrške odabire Alexis.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ce5a829c-284b-11ed-9f17-b2cd68f3520c/original


Pred Devinom je teška odluka, ali unatoč velikoj nesigurnosti svoju ogrlicu poklanja Shannon. Mechie je želio da njegova ljubav bude Danielle, ali dramatična situacija se promijenila. Ariana je osvojila Mechievo srce, a njegova ogrlica pripala je upravo njoj. Još jedan ljubavni trokut naposljetku dolazi na red. Iako Aubrey gaji osjećaje i prema Coffey i prema Marku, svoju ogrlicu ostavlja sebi i njih troje odlaze iz vile kao prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču


Ponovno okupljanje sudionika uzbudljivog showa ‘Bivši na plaži USA’ pratite samo na PLAY Premiumu i saznajte je li ljubav cvjetala i u stvarnom svijetu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kraj serije

Ne propustite veliko finale dramske serije 'Moja lijeva strana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba