Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FINALE DRUGE SEZONE

‘Bivši na plaži USA’: Napetu atmosferu posljednje večeri u vili dodatno rasplamsao detektor laži!

Je li moguće istinski preboljeti bivše?

Image
PLAY/ 8.8.2022. u 10:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Moć odlučivanja o ostanku i odlasku bivših iz vile dobila je Nurys. Ovoga puta sreća je na Nelsonovoj strani, kojeg Nurys vraća zbog Angele, dok Chadova bivša, slatka, ali opaka Maddie, napušta Malibu  uvjerena da Chad prema njoj i dalje gaji osjećaje. Još jedan spektakularan ulazak poznatog lica obilježila je Farrah, koja se vraća kako bi istražila Chadovo i Darianovo ponašanje nakon Nicoleinog i Jannelinog izlaska iz vile.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/d7efae0a-1279-11ed-9242-d271aac30002/original

Približavanjem velikog finala stanari su osuđeni na još jedan izazov, detektor laži koji ne mogu prevariti. Postavljena su mnoga škakljiva pitanja, a sve kako bi se došlo do odgovora je li doista moguće preboljeti bivše.

No osim detektora laži, stanarima je pripremljeno još jedno veliko iznenađenje prije nego što napuste vilu. Na posljednju svečanost ljubavi vraćaju se Jannel i Nicole u traganju za svojim novim ili starim ljubavima.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/1f80d720-1339-11ed-acf2-8e19cfbaf23b/original

Usprkos rezultatima detektora laži koji su pokazali da većina njih još uvijek nije preboljela bivše, šest parova podijelilo je ogrlice ljubavi. Nelsonova sreća nije dugo trajala: Angela je odlučila s njim podijeliti  ogrlicu ljubavi, no odgovori detektora laži ubrzo su ogrlicu vratili nazad u njezine ruke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ponovno okupljanje sudionika uzbudljivog showa ‘Bivši na plaži USA’ pratite samo na PLAY Premiumu i saznajte je li ljubav cvjetala i u stvarnom svijetu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PLAY PREMIUM

Uživajte u kompletnoj sezoni simpatične turske humoristične serije 'Gospodin pogrešni'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba