VOYO

Može li terapija za parove riješiti probleme u partnerskim odnosima?

Svjetski priznata terapeutkinja spretno vodi parove kroz škakljive sukobe

RTL play
24.09.2021 13:50

Dokumentarna serija 'Terapija za parove' (Couples Therapy, 2019) donosi autentična iskustva četiriju parova kroz tjedne psihoterapije. Ona otključava vrata skrivenog svijeta problema među parovima. Što se stvarno događa na terapiji za parove? Koja su pitanja važna za novi pogled na dugogodišnji partnerski odnos? Kakvi se sve problemi pojavljuju između parova u višegodišnjim vezama? Svjetski priznata terapeutkinja dr. Orna Guralnik svojim klijentima pokušava pomoći kako bi došli do odgovora te spretno vodi parove kroz škakljive sukobe.

'Terapija za parove' prikazuje životne probleme s kojima se svi susrećemo; od zajedničkog života, skrivenih zamjerki partneru, probleme s tjeskobom i ovisnostima do zapuštenog seksualnog života dugogodišnjih partnera.

Imat ćemo priliku vidjeti kako se svaki par nosi sa svojim problemom i koje su mogućnosti rješavanja.

Nagrađivani redatelj Josh Kriegman poznat je po svom angažmanu na dokumentarcima 'The Fight' i 'Weiner' koji su na mnogim filmskim festivalima dobili brojne nagrade. 'Terapija za parove' osvojila je nagradu 'TCA Awards' za izvanredno postignuće u reality programu stoga je ne propustite pogledati.

Dokumentarnu seriju drugačiju od ostalih pogledajte odmah na PLAY Premiumu .