VOYO

'Otkrivanje kraljevskih tajni': Dokumentarni serijal koji u potpunosti razotkriva odnose unutar...

Intrigantni dokumentarni serijal prikazuje razotkrivanje tajni unutar britanske kraljevske obitelji!

RTL.hr
11.04.2021 13:46

Članovi kraljevske obitelji medijski su među najeksponiranijim ljudima na svijetu, a njihovi privatni odnosi oduvijek su bili skriveni i obavijeni velom tajne. Dokumentarni serijal 'Otkrivanje kraljevskih tajni' razotkrit će nam neopoznate priče o princezi Diani, ljubavnom životu princa Philipa, odnosu kraljice Elizabete i njezinih premijera te o špijunu koji je živio u kraljevskoj palači.

U prvoj epizodi koju možete gledati na P LAY Premiumu otkriva se što je natjeralo princezu Dianu na intervju koji je gotovo uništio monarhiju. U drugoj epizodi saznajemo kakav je odnos ElizabetaII. imala s brojnim premijerima koji su se izmjenjivali na vlasti – od Winstona Churchilla do Margaret Thatcher. Treća epizoda donosiljubavnu pričukraljice Elizabete i princa Philipa te postavlja pitanje koliko je visoka cijena koju je kraljica morala platiti da bi zadržala i krunu i obitelj. U četvrtoj epizodi saznajemo sve o špijunu Anthony Bluntu kojem je kraljevska obitelj vjerovala više od trideset godina.

Ovaj zanimljivi dokumentarac je proizašao iz nagrađivane producentske kuće Blink Films iz Londona. Osamnaest mjeseci su sakupljali sve važne dokumente, među kojima su bila pisma i dnevnički zapisi Kraljice iz Londonskog Nacionalnog Arhiva kako bi gledateljima prikazali pravu istinu koja se skriva iza vrata kraljevske palače.

U dokumentarcu govore novinari, povjesničari i eksperti za kraljevsku obitelj među kojima su Will Self, Edwina Currie, Lord David Owen, Simone Simmons, Patrick Jepshon i Wesley Kerr te donose činjenice koje će zamijeniti sva dosadašnja nagađanja.

Ne propustite pogledati šokantna otkrivenja kraljevske obitelji na PLAY Premiumu .