Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SAMO NA PLAY PREMIUMU

Druga sezona intrigantne serije ‘Zašto žene ubijaju’ donosi novu glumačku postavu i još uzbudljivu priču

Koliko su daleko žene spremne ići da postanu dio visokog društva?

Image
Foto: PLAY
PLAY/ 26.9.2022. u 14:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marc Cherry, tvorac izuzetno popularnih i uspješnih ‘Kućanica’ i ‘Vraških sluškinja’, kreirao je i hit-seriju ‘Zašto žene ubijaju’ (‘Why Women Kill’). Nakon prve sezone, koja je pratila priče triju različitih žena kroz tri različita vremenska razdoblja, čija je jedina zajednička točka bila kuća u kojoj su živjele, druga sezona donosi potpuno nove glumce i novu uzbudljivu priču.

Radnja druge sezone smještena je u Los Angeles 1949. godine, a istražuje što zapravo znači biti lijep i bogat, otkriva skrivenu istinu iza maski kojima se prezentiramo vanjskom svijetu, bavi se posljedicama odbacivanja i ignoriranja od strane društva te naposljetku koliko je daleko žena spremna ići kako bi pripadala i bila popularna.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/22326e14-3d84-11ed-aeaa-a29487d613d1/original

Kreatori TV serije ‘Zašto žene ubijaju’ odlučili su pratiti popularan trend posljednjih nekoliko godina da svaka nova sezona donese potpuno novu priču i nove likove. Kao što sam naslov govori, i u drugoj sezoni u fokusu su zločini koje čine žene iz raznoraznih razloga.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/0fc21388-3d84-11ed-823e-5658505ecc23/original

Nova glumačka postava

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Druga sezona prati priče žena čiji se životni putevi križaju i, uz splet jedinstvenih okolnosti, dovedu do nasilnih smrti. U drugoj sezoni Almu Fillcot utjelovljuje Allison Tolman (‘Fargo’), otmjenu ali nemilosrdnu Ritu Castillo glumi Lana Parrilla (‘Once Upon a Time’), Betrama Fillcona, Alminog supruga, utjelovljuje Nick Frost (‘The Nevers’), ulogu kćerke Dee Fillcot preuzela je B.K. Cannon (‘Switched at Birth’). Privatnog detektiva, Verna Loomisa, glumi Jordane Christie (‘The Haunting of Hill House’), dok ljubavnika i propalog glumca Scootera Polarskog utjelovljuje Matthew Daddario (‘Shadowhunters’), mlađi brat Alexandre Daddario, koja je imala odličnu ulogu u prvoj sezoni serije. Veronica Falcón (‘Queen of the South)  dobila je čast preuzeti lik  Catherine Castilo.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/0fc21388-3d84-11ed-823e-5658505ecc23/original

Serija je vizualno izuzetno atraktivna, kostimografija i scenografija vjerno dočaravaju vrijeme u kojem se radnja odvija, a izbor odličnih, iako manje poznatih, glumaca zajedno doprinosi dobroj zabavi. Novih deset epizoda svidjet će se svima koji vole crnu komediju, dobru priču i raskošne kostime.

Upravo se čita

Image
od 21:10 sati

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Stiže dan odluke o dobivanju skrbništva

Zanimljivo je spomenuti kako je Marc Cherry za glavni lik, glamuroznu Ritu Castillo, u vidu imao slavnu Evu Longoriju. I iako je gotovo sve bilo dogovoreno, Longoria je na kraju odustala zbog drugih poslovnih obaveza, ali je za tu ulogu predložila svoju dobru prijateljicu Lanu Parillu, koja je oduševila i publiku i kritiku.

Epizode druge sezone vrhunske serije ‘Zašto žene ubijaju’ pratite samo na PLAY Premiumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
REGIONALNA PREMIJERA

'Jedini izlaz': Što biste učinili kada bi nestali oni koje najviše volite?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba