Play ponuda
Play ponuda
OD 29. OŽUJKA

EKSKLUZIVNO na PLAY Premium stiže druga sezona serije 'Južni vetar: Na granici'! Gledajte 12 novih nastavaka

Glavni junaci su u novim nevoljama. 'Južni vetar: Na granici' od 29. ožujka ekskluzivno pogledajte na PLAY Premium

Image
RTL.hr/ 24.3.2023. u 20:00
Play ponuda

"Nikom nije bilo ni na kraj pameti da ćemo da snimiti čak dva filma i dvije sezone serije. Nova sezona obećava 12 epizoda lude vožnje. Mislim da je svaka sljedeća epizoda bolja. Očekuje nas mnogo uzbudljivih trenutaka, obrata, zapleta i velike avanture naših junaka", rekao je redatelj Miloš Avramović. Ovo je definitivno regionalna uspješnica koja je premašila sva očekivanja. Od gotovo nikakvog budžeta za snimanje filma 'Južni vetar' preko nevjerojatnog uspjeha do filmova i serije u koju su uključene i holivudske zvijezde.. Koliko je 'Južni vetar' popularan samo kod nas, svjedoče rasprodane kinodvorane diljem Hrvatske, ali i brojni obožavatelji koji svakodnevno citiraju svoje omiljene antijunake. Ekipa koji stoji iza fenomena, i sama ne može vjerovati što su učinili. Priča ide dalje, odnosno ekskluzivno na PLAY Premium od 29. ožujka možete pogledati novu sezonu serije 'Južni vetar - Na granici'.

Serija prati životnu situaciju vođe srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, koji je toliko zaglibio da teško da mu više ima spasa. Nakon kupovine zemljišta na planiranoj trasi cijevovoda „Južni tok” za opskrbu Zapadne Europe ruskim plinom, pokušava spasiti sebe i svoju ekipu tako da ucjenjuje državu. Ipak, ubrzo postaje jasno da Maraš mora povlačiti puno rizičnije poteze da bi, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima, preživio rat koji im je njegov vođa Crveni nametnuo. U prijevodu, priča se dodatno komplicira i kriminalna pozadina sve više utječe i na likove koji u nju nisu direktno uklopljeni.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/38579516-ca38-11ed-ad01-66f04ea42762/original

Izvor: RTL

"Velika je radost glumiti po scenariju koji je stvarno zanimljiv i uzbudljiv, a napisao ga je Petar Mihajlović. Inspirira vas da vašeg junaka otkrivate s druge strane. Također, veliko je olakšanje kada imate redatelja kao što je Miloš Avramović i koji je kontrolor kvalitete", rekao je Miloš Biković.

Uz njega, tu je zaista impozantna glumačka ekipa poput Miodraga Radonjića, Predraga Mikija Manojlovića, Aleksandra Berčeka, Bogdana Diklića, Jovane Stojiljković, a tu su i glumci s inozemne scene poput Oksane Akinshina, Alexeya Guskova, Williama Baldwina te Erica Robertsa.

Novu sezonu ne propustite pratiti na PLAY Premium. Isprobajte PLAY Premium 7 dana besplatno i otkažite kad god želite.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNO

Regionalna serija Oscarom nagrađenog redatelja! 'Kotlinu' u režiji Danisa Tanovića ne propustite na PLAYU

Play ponuda

Više s weba