Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PLAY PREMIUM

'Engleska pita': Ultimativni muški film britanska je inačica kultne 'Američke pite'

Ovoga ljeta četvorica će mladića postati muškarci

Image
Foto: PLAY Premium
RTL play/ 16.7.2021. u 14:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neodoljiva komedija 'Engleska pita' („The Inbetweeners“) ispričat će vam priču o četvorici napaljenih prijatelja koji odlaze na odmor u potrazi za zabavom. Ova priča nije namijenjena samo teen uzrastu, već i svima onima koji se osjećaju mladima.

Image
Foto:
Image

Četvorica prijatelja stižu na godišnji odmor u Grčku s jednim i najvažnijim ciljem: ludo se  zabaviti. Svaki od mladića je poseban: jedan je slatki štreber, drugi pati za curom koja ga je ostavila prije putovanja, treći izigrava frajera, što mu ne ide najbolje, dok četvrti trči za gospođama u zrelijim godinama. Njih četvoricu na ovom putovanju čeka nezaboravan provod, a vas urnebesna zabava.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Komedija je bila nominirana za brojne nagrade, a dobila je i pohvale filmskih kritičara. Magazin Empire prozvao ju je „Najboljom od britanske komedije“, The Sun priznaje da je to „Britanska Američka pita, samo bolja!“, dok ju je View London opisao kao „Iskreno urnebesnu komediju!“

U režiji Bena Palmera („Urban Myths“) film je snimljen na osnovi istoimene serije, vrlo popularne na britanskom tržištu. Izvrsnu glumačku postavu čine Blake Harrison („World on Fire“), Joe Thomas („White Gold“), Simon Bird („Friday Night Dinner“) i James Buckley („Zapped“). Dečki će vas nasmijati do suza stoga ne propustite pogledati 'Englesku pitu'.

Urnebesnu komediju gledajte odmah na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PREPORUKE

Deset odličnih feel-good filmova za kišni vikend!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba