Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Psihološki triler

'Istinita priča': James Franco i Jonah Hill u napetoj igri mačke i miša

Sjajan psihološki triler koji se gleda netremice

Image
Foto: PLAY Premium
PLAY/ 2.2.2022. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Psihološki triler 'Istinita priča' (True Story, 2015)u kojem glume sjajni James Franco i Jonah Hill donosi vam zastrašujuću, stvarnu priču novinara Michaela Finkela. Nakon što je Christian Longo (James Franco) uhićen za ubojstvo svoje žene i djece, predstavlja se policiji kao Michael Finkel (Jonah Hill), novinar New York Timesa.

Finkel je osramoćeni novinar koji je upravo izgubio posao, a karijera mu je u silaznoj putanji. Pokušavajući neuspješno pronaći novi posao, njegovo se raspoloženje mijenja i postaje sve mračnije. Kada primi poziv novinara iz Oregona i sazna kako je Longo ubojica koji mu je ukrao identitet dok je u bijegu u Meksiku, ugleda šansu za povratak na scenu i odlučuje upoznati Christiana Longa. Longo pak želi Michaelu ispričati svoju stranu priče, ali kako vrijeme prolazi, Finkel shvati koliko je Longo zapravo opasan.

Popularni James Franco glumio je i u filmovima 'The Disaster Artist' i 'Pineappple Express', a Jonu Hilla ste sigurno gledali u filmovima 'Vuk s Wall Streeta' i 'Superbad'.

Psihološki triler 'Istinita priča' gledajte na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PLAY PREMIUM

'Bilo jednom u Americi': Kultni film s legendarnim Robertom De Nirom u glavnoj ulozi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba