VOYO

Napeti psihološki trileri od kojih će vam skočiti adrenalin!

PLAY Premium donosi izvrsne trilere koji će vas držati u neizvjesnosti do samoga kraja.

PLAY
11.04.2022 16:30

Volite dinamiku filma, neprestane akcije i vješte junake koji se suprotstavljaju moćnim zlikovcima? Onda je žanr trilera stvoren za vas! Misteriozne i napete radnje s poznatim glumačkim ekipama donose širok i zanimljiv raspon ljudskih emocija i životnih iskustava. Od pohlepe, požude, osvete i kukavičluka do plemenitosti i pravednosti. Najaktualnija životna tema, borba između dobra i zla, uvjerljive scene, napeti i neizvjesni završeci, skrenut će vam pozornost od svakodnevnih briga i problema te pokazati kako kroz utrku s vremenom na kraju dobro ipak pobjeđuje zlo.

Jedini izlaz

Odličan srpski psihološki triler Jedini izlaz' , redatelja Darka Nikolića i scenarista Marka Popovića, sniman je po strogim pravilima trilerskog žanrovskog sistema, lišen tipičnog balkanskog sindroma u vidu društvenog komentara. Zanimljiv je i napet triler iz ženske perspektive, glavne protagonistice, sjajne Anđelke Prpić .

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski odvjetnik Saša (Janko Popović Volarić), stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dolazi do informacija koje u pitanje dovode sve što je mislila da zna o toj tragediji, ali i o svojoj obitelji. Istovremeno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćeri uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina koji, čini se, započinje misteroznim nestankom mlade pripravnice prije šest godina. Dok je sve protiv njih, dvoje junaka započinje zajedničku potragu za istinom koja će ih suočiti s mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti.

Martovske ide

Politički triler glumca, redatelja i scenarista Georgea Clooneyja , filmska je adaptacija broadwejske dramske predstave Farragut North' (2008.), Beaua Willimona.

Stephen Meyers (Ryan Gosling), bistar, sposoban, mladi idealist i vješt u komunikacijama, radi u predsjedničkoj kampanji guvernera Mikea Morrisa (George Clooney) koji se u Ohiju bori za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke, sa suparnikom, senatorom Pullmanom (Michael Mantell). Stephen vjeruje u integritet svog kandidata, ali njegov sastanak s Pullmanovim voditeljem kampanje (Paul Giamatti) i zabavljanje s mladom pripravnicom (Evan Rachel Wood) pokrenuli su događaje koji ugrožavaju Morrisove izborne šanse.

Udovice

Film Udovice' , Oskarom nagrađenog redatelja Stevea McQueena (12 Years A Slave'), prema scenariju Gilliane Flynn (Gone Girl'), snimljen je prema istoimenoj britanskoj televizijskoj seriji iz 1983. godine. Moderni ženski triler o kriminalu, korupciji i strasti, donosi niz sjajnih preokreta i nudi inteligentni, emotivni i dramski pristup likovima i priči.

U policijskoj pucnjavi četiri su lopova ubijena tijekom pokušaja eksplozivne oružane pljačke u Chicagu. Njihove udovice, Veronica (Viola Davis, How to Get Away with a Murderer'), (Michelle Rodriguez, The Fate of the Furious'), Alice (Elizabeth Debicki, 'The Great Gatsby') i Belle (Cynthia Erivo, Harriet') nemaju ništa zajedničko osim duga zbog kriminalnih aktivnosti njihovih supružnika. U nadi da će izgraditi budućnost pod njihovim vlastitim uvjetima, Veronica udružuje snage s ostale tri žene kako bi izvela pljačku koju je planirao njezin suprug.

Istinita priča

Psihološki triler Istina priča' redatelja Ruperta Goolda i scenarista Davida Kajganicha, temeljen je na istinitim događajima prema istoimenim memoarima novinara Michaela Finkela.

Novinar New York Timesa, Michael Finkel (Jonah Hill, 21 and 22 Jump Street') izgubio je posao kada se otkrilo da nije bio posve istinit u naslovnoj priči koju je napisao o suvremenoj trgovini robljem u Africi. Njegov se svijet još više urušava kada saznaje da je žrtva krađe identiteta. Čovjek po imenu Christian Longo (James Franco, Spider-Man', 2002.), koji je optužen za ubojstvo vlastite obitelji, preuzeo je Finkelov identitet. Vidjevši način da obnovi svoj uništeni ugled, Finkel se sastaje s Longom kako bi čuo i zapisao njegovu priču. Neumorna potraga za Longovom istinitom pričom, koja obuhvaća ubojstvo, ljubav, prijevaru i iskupljenje, pretvara se u svojevrsnu igru pukog preživljavanja.

poziv

Američki psihološki triler Poziv', u režiji Brada Andersona (The Machinist') i scenariju Richarda D'Ovidia, donosi napetu priču o sudbini iskusne operaterke za hitne slučajeve koju utjelovljuje oskarovka Halle Barry .

Jordan Turner (Halle Barry, Catwoman', 2004.) iskusna je operaterka na liniji 911, međutim, dogodi joj se pogrešna procjena i ne zna može li s takvim teretom nastaviti isti posao. Dok je ona u dilemi, tinejdžericu Casey Welson (Abigail Breslin, My Sister's Keeper') otima nepoznati mušakarac, ali uspijeva nazvati 911 i dobiti upravo Jordan. Ubrzo shvaća kako se mora suočiti s demonima iz svoje prošlosti kako bi spasila djevojku, a otmičara dovela pred lice pravde.

Zavirite u bogatu filmsku videoteku na PLAY Premiumu i pronađite film po vlastitom ukusu.