Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Suze na oči

Izazivače očekuje najemotivnija nagrada dosad

Posebno izdanje showa 'Život na vagi' pratite petkom ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Image
Foto: RTL
PLAY/ 14.10.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U četvrtoj epizodi specijala 'Život na vagi: Izazivači' u Sinj stiže nutricionistica Martina Linarić  procijeniti znanje Izazivača o prehrani i pripremiti ih za ulazak u kuću. Prvi izazov bit će pripremanje pet nutritivno izbalansiranih obroka u 45 minuta. Kuhat će u parovima, a par koji bude bolji sljedećih će se tjedan dana odmarati od kuhinje. U parovima su Boris i Lea te Lara i Jure. S obzirom da je Sanja vegetarijanka, Boris je za nju pripremio poseban obrok. No hoće li mu iznenađenje za trenericu pomoći u pobjedi?

Martina zaključuje da su Izazivači po pitanju znanja o prehrani daleko ispred svojih kolega u glavnoj kući. „Izazivači imaju veliku šansu ostvariti dobar rezultat u Gorskom kotaru.“

Naše Izazivače očekuje najemotivnija nagrada dosad, koja će im svima natjerati suze na oči. No da bi je zaslužili, morat će se potruditi jače nego ikad. Cure će morati potrošiti 1300 kalorija, a dečki 1800. Kad je čula koliko kalorija treba potrošiti, Lea se šokirala: „Pa ja jedva dođem do 700 i krepam“.

Sanja izdvaja Laru od ekipe. Lara se pita hoće li joj priuštiti lijepo iznenađenje ili će se „naraditi“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko je pobijedio u kulinarskom izazovu, za kakvu nagradu se bore kandidati i kamo je otišla Lara, pogledajte u novoj epizodi 'Život na vagi: Izazivači' ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GLEDAJTE NA PLAY PREMIUM

Regionalne serije snimljene po istinitom događaju! Ubojstvo pjevačice, zločin proslavljenog glumca i uspon delikventa

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba