VOYO

Jeste li znali da su korgiji bili najdraži psi kraljice Elizabete II.? Kraljevska subota ima nešto i za...

Povodom krunidbe kralja Charlesa III. uz animirani film 'Korgi: Kraljevski pas velikog srca' približite temu kraljevske obitelji i najmlađima

RTL.hr
06.05.2023 10:00

Nakon što princ Philip pokloni kraljici Elizabeti novog korgija, nestašni Rex postaje kraljičin omiljeni pas. Živi luksuznim životom u Buckinghamskoj palači zajedno s još tri korgija. U posjet palači stiže Donald Trump sa suprugom Melanijom i njihovom Mitzi. Kraljica predloži da bi možda jedan od njezinih korgija bio prikladan partner za Mitzi, koja izabere Rexa. Nimalo zadovoljan, Rex izbjegava Mitzi, koja ga ipak uspjeva dočekati u blagovaonici.

korgi

Izbjegavajući Mitzi, Rex slučajno ugrize predsjednika, što razbjesni kraljicu. Rexu je neugodno što je osramotio kraljicu, a tješi ga korgi Charlie. Ljubomoran na njegov status u palači, Charlie namami Rexa van s lažnim obećanjem da u Vatikanu papa traži psa te ga odvodi do potoka u namjeri da ga utopi. Uskoro nakon toga bježi iz palače, no nije navikao na život na ulici te ubrzo završava iza rešetaka.

Korgi

Zanimljiva kompjuterska animacija poigrava se s osobama iz stvarnog političkog života i njihovim ljubimcima, a nastala je u produkciji belgijskog studija animacije nWave Pictures, točnije u režiji Bena Stassena i Vincenta Kesteloota, koji su je snimili prema priči R. Smitha i Roba Spracklinga, inspiriranoj kraljicom Elizabetom II. i njezinim ljubimcima.

korgi

Zabava za čitavu obitelj u ovoj vizualno impresivnoj animaciji, koja će, iako nije izašla iz velikih američkih studija, zadovoljiti sve obožavatelje animiranih slika u kojoj su šale namijenjene starijima, dok će se pustolovina u kojoj se je našao simpatični Rex, više svidjeti klincima.


Animirani film ne propustite pogledati u subotu u 17 sati na RTL-u.