Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Krv nije voda - pravilnik za nagradni natječaj

Image
PLAY/ 12.5.2022. u 15:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Članak 1.

RTL Hrvatska d.o.o., Krapinska 45, 10000 Zagreb, OIB 07330149920 (u daljnjem tekstu: Priređivač ili RTL) u čijem je vlasništvu RTL digitalni portfelj (Facebook i Instagram stranice RTL.hr, Net, Žena.hr) organizira natječaj pod nazivom „Krv nije voda majice“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) za posjetitelje RTL-ovog digitalnog portfelja. Natječaj organizira se u svrhu promocije RTL-ovog digitalnog portfelja i serije ‘Krv nije voda’.

Članak 2.

Natječaj počinje 12.svibnja 2022. godine u 17:00 sati  i traje do 16. svibnja 2022. godine u 16:59 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tijekom trajanja Natječaja deset (10) sudionika će imati priliku osvojiti jednu (1) majicu iz serije ‘Krv nije voda’.

Natječaj se sastoji od jednog (1) ciklusa u kojem je potrebno kreativno odgovoriti na postavljeno pitanje na Facebook stranici PLAY. U ciklusu, deset (10) korisnika koji budu najkreativniji osvajaju ‘Krv nije voda’ majicu.

Upravo se čita

Image
dobar provod

KAKVA EKIPA! Zvijezde 'Života na vagi' slavile Čapinu pobjedu, zabavljali se i plesali do sitnih sati

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koje prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara i/ili njihovih poruka koje su sudionici ostavili unutar RTL-ovog digitalnog portfelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici su suglasni da priređivač može kontaktirati s njima te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz Natječaj ili o digitalnom portfelju RTL-a. U slučaju da sudionik ne želi primati takve poruke, može prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju kako je opisano u Članku 6. ovih pravila.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook stranicama i web portalima RTL-ovog digitalnog portfelja objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Priređivač se obvezuje da će dostavljene podatke Sudionika koristiti u dobroj namjeri, da privatne podatke Sudionika neće distribuirati trećoj strani te da će u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka prikupljene podatke prijaviti u zbirku podataka.

Članak 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji od 12.svibnja 2022. godine do 16. svibnja 2022. godine odgovore na postavljeno pitanje na Facebook stranici ‘PLAY’, bez naknadnog uređivanja (edita). Svi odgovori koji se postave nakon perioda navedenog u Članku 2. neće biti uzeti u obzir. 

Nakon završenog roka žiri će odabrati deset (10) najkretivnijih odgovora na postavljeno pitanje, a rezultate će objaviti u roku od 72 sata nakon završetka Natječaja.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Natječaja Priređivača te da će nakon 31. 12. 2022. godine biti uništeni. U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njihovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 6. Pravila.

Članak 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svaki odgovor koji odgovara uvjetima Natječaja navedenim u Članku 4. može biti objavljen na stranicama digitalnog portfelja RTL-a. Kreativni odgovori prema odabiru također mogu biti objavljeni na stranicama digitalnog portfelja RTL-a.

Svaki Sudionik može sudjelovati samo jednom. Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti te objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te fotografiju koja je dostavljena Priređivaču prilikom prijave na Natječaj. Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici su suglasni da priređivač te osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.

Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi ili obriše.

Članak 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti tako da da u inbox Facebook stranice PLAY pošalje poruku  „ODUSTAJEM OD NATJEČAJA Krv nije voda majice“.

Članak 7.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u Natječaju, radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe Natječaja te radi korištenja podataka o natjecatelju pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audiomaterijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske unije.

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.

Osobni podaci prikupljaju se na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

31. 12. 2022. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika Natječaja.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na e-adresu nagrade@rtl.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje nagrada više neće biti moguće.

RTL Hrvatska d.o.o. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva RTL Hrvatska d.o.o. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-adresu rtl@rtl.hr.

Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Članak 8.

Svi sudionici Natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Natječaju „Krv nije voda majice“ objavljenom na stranicama digitalnog portfelja RTL-a prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja Natječaja.

U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.

Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-poruku nagrade@rtl.hr . Priređivač će u zakonskom roku po primitku e-poruke odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 9.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ako se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 10.

Pobjednici Natječaja za svoj će odgovor će dobiti jednu (1) nagradu od Priređivača – Krv nije voda majicu.

Članak 11.

Tijek Natječaja nadgledat će zaposlenici Priređivača. Komentari i poruke neprimjerenog sadržaja bit će izbrisani te neće biti objavljeni.

Članak 12.

Smatra se da su sudjelovanjem u Natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 13.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Natječaja ili Natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 14.

Svaka promjena vezana uz Pravila Natječaja bit će objavljena na stranicama RTL-ovog digitalnog portfelja. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na stranicama RTL-ovog digitalnog portfelja.

RTL Hrvatska d.o.o.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
REGIONALNA HIT-SERIJA

'Jutro će promeniti sve': Izvrsna humorna dramska serija o pogubljenim milenijalcima u potrazi za srećom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba