Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FILMOVI NA PLAY PREMIUMU

Matthew McConaughey u ulozi buntovnog pisca koji živi po vlastitim pravilima u originalnoj komediji ‘Faca s plaže’

Idealna zabava za ljetne dane uz moto “zabava je oružje”

Image
PLAY/ 14.7.2022. u 15:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osvježavajuća i originalna komedija ‘Faca s plaže’ (‘The Beach Bum’, 2019.), scenarista i redatelja Harmonyja Korinea (‘Klinci’, ‘Spring Breakers: Proljetno ludilo’), prati pisca Moondoga (Matthew McConaughey), koji živi na Floridi po vlastitim pravilima i uživa u svakom provedenom trenutku.

Pisac Moondog živi hedonističkim i pseudonomadskim načinom života dok polako radi na svojoj novoj knjizi i uživa u životu kao lokalna legenda usprkos uvriježenom mišljenju da su njegovi najbolji rezultati prošlost. Česte eskapade financira mu bogata supruga Minnie (Isla Fisher), na neodobravanje njihove kćeri Heather (Stefania LaVie Owen). Promiskuitetni Moondog upušta se u seksualne odnose s mnogim ženama na svojim putovanjima, dok se Minnie upušta u tajnu aferu s Moondogovim prijateljem, R&B pjevačom Lingeriem (Snoop Dogg).

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/8fb34228-8f25-11ec-a8fa-0242ac120013/original

Buntovni Moondog najviše voli zabavu i lijepe žene, obožava zapaliti joint i popiti pivo. Za njega zabava nikada ne prestaje, a ima i vlastiti moto "zabava je oružje". Ne bez razloga jer Moondog traži inspiraciju u veselom društvu kako bi završio svoj veliki američki roman, a iako mu srce kuca u ritmu buke i bunta, on pokazuje znakove spisateljske briljantnosti.

Odlična glumačka ekipa, predvođena sjajnim nagrađivanim glumcem Matthewom McConaugheyem (‘Interstellar’, ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’), uvelike je doprinijela komičnosti i kvaliteti filma. Lijepu Islu Fisher, koja u filmu utjelovljuje Moondogovu ženu, imali smo prilike gledati u poznatim filmovima ‘Wedding Crashers’ i ‘Now You See Me’. Svjetski poznati reper Snoop Dogg, u filmu zvan Lingerie, svoju je glumačku slavu stekao u dobro poznatom filmu ‘Scary Movie 5’. Poznata lica s TV ekrana su i Martin Lawrence (‘Bad Boys’, ‘Death at a Funeral’), Zac Efron (‘17 Again’, ‘Neighbors’) i Jonah Hill (‘True Story’, ‘War Dogs’).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osvježavajuću komediju ‘Faca s plaže’ pogledajte na PLAY Premiumu i opustite se uz avanture buntovnog pisca Moondoga.

Image

Faca s plaže

SAD - 2019
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kraj serije

Ne propustite veliko finale dramske serije 'Moja lijeva strana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba