Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FINALE SERIJE

Nabijene emocije, drama i akcija! Ne propustite veliko finale turske serije ‘Sudar’

Može li ljubav pobijediti mržnju?

Image
Foto: PLAY Premium
PLAY/ 21.7.2022. u 15:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Odlična turska serija ‘Sudar’ svojim napetim i uzbudljivim preokretima te emotivno nabijenim retrospekcijama nudi akciju, dramu i romantiku u jednom. Dramskog zapleta u seriji ne nedostaje, naprotiv, u dramskim trenucima junaci prolaze kroz duboka duševna stanja u kojima vode bitku sami sa sobom, ali i s onima koji lažima i prevarama planiraju zataškati svoju sebičnost.  Kako u životu to  najčešće i biva, sve laži isplivat će naposljetku na površinu. Uz pojašnjenja u odličnim retrospekcijama, saznajemo o prošlostima pojedinih likova, što se nadovezuje na sadašnju radnju. Svaki od likova nosi vlastiti teret koji se svakom epizodom dodatno komplicira. Od smrti žene i djeteta, nestabilnog braka i otmice kćeri, zatvora i naizgled savršenog života koji se počinje rušiti,  do jedne prometne nesreće koja spaja živote četiriju različitih ljudi. Njihove sudbine stavljene su na milost i nemilost onih koji žele da se igra po njihovim pravilima.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/dc528606-08f2-11ed-913e-0e0c44e54557/original

Romantična priča koja se tijekom serije razvija, ona između Kadira i Zejnep, pokazuje kako ljubav može nadjačati sve nedaće i prepreke. Povezani još od malih nogu, Kadir i Zejnep ostavljaju dojam savršene ljubavi koja nikada neće prestati. Džemre svojim velikim srcem uspijeva oprostiti čovjeku koji ju je skoro koštao života. Priča između Džemre i Kerema velika je škola za one koji ne znaju praštati i žive u prošlosti.

Zejnepina neustrašivost, Kadirov temperamentni i vješti um, Keremova svijest i srčanost te Džemreina razboritost i ustrajnost pokazuju kako se četiri različite osobe mogu savršeno dopunjavati i zajedno nadvladati prepreke. Svaka epizoda donosi nove preokrete, nova saznanja o likovima te nova promišljanja.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/b25bb532-08fe-11ed-9329-ba87246471dc/original

U velikoj završnici pogledajte kako će se razviti priča glavnih junaka, a kakav kraj će doživjeti mrski nam likovi. Nakon što Kadir izgubi svoju najveću životnu ljubav, hoće li mu ljubav obitelji pomoći da nadvlada mržnju i nanesenu bol? Može li Kadir krenuti ponovno ispočetka? Kroz seriju pratimo lik Velia koji se kroz epizode mijenja. Zasluga boljeg i osjećajnijeg Velia može se pripisati Zejnep i njezinoj kćerki Ajlin. Dakle, Zejnep nije bila samo Kadirova životna ljubav, već i Velieva. U završnici serije Veli će još jednom pokazati kako negativac može postati pozitivan lik te na kraju i spasiti one kojima je želio zlo. Kroz uspone i padove, Kerem i Džemre zadržali su svoja lica, ljubav i, što je najvažnije, stvorili obitelj kakvu su oduvijek priželjkivali. Njihova ljubav od početka je bila zabranjena, no nadjačala je sve nedaće pred kojima su se susreli. Na kraju ipak ljubav pobjeđuje. Džansis, uzročnik gotovo svih nevolja koje su snašle Kadira i njegovu obitelj, jedan je od najvećih negativnih likova serije. Njegova bezosjećajnost, mržnja i ravnodušnost koštale su života i razuma mnoge nam drage likove. Kakva će biti naposljetku Džansisova sudbina? Hoće li se Džansis moći spasiti od mržnje koju je stvorio? Još jedan lik koji je uspaljivao vatru i onda kada to nije bilo potrebno je Demir. Ostao je sam i bez ičega, što mu je najveća kazna. No u završnici serije čeka ga još jedno veliko iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/c0e46a42-08f2-11ed-bbf2-ba87246471dc/original

Četvero ljudi, koje je spojila sudbina jednim sudarom, postali su obitelj. Njihova uzajamna podrška i povezanost utjecale su i hotimice osvijestile mnoge likove. Keremov otac, Meral, Belma i Veli upali su u vrtlog osjećajnosti, ljubavi i humanosti koji ih je povukao za sobom te tako stvorio novu sliku o njima.

Hoće li ljubav i prava podrška spasiti one kojima je nanesena najveća bol? Hoće li se takva srca moći izliječiti? Naposljetku, hoće li ljubav nadvladati mržnju i imati sretan kraj?

Upravo se čita

Image
kreativni jelovnik!

Makarski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvara simpatični Marin! Marela bi iz popisa namirnica izbacila samo kozji sir

Kompletnu sezonu dojmljive turske serije ‘Sudar’ pratite samo na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'PAD' GLEDAJTE NA PLAY PREMIUM

Po njegovoj priči snimljena je serija: Bio je slavni glumac, a onda je ubio dvojicu! 'Više nikada ne mogu biti slobodan'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba