VOYO

NEMILOSRDNI SVIJET MODE! Angel ponovno ulazi u mračni svijet prostitucije, a neprijatelji joj pripremaju...

Jedno je sigurno - napetosti i uzbudljivih trenutaka neće nedostajati, a što nas još čeka u drugoj sezoni 'Skrivene istine' doznajte na Play Premiumu

RTL.hr
23.11.2022 08:00

Zlatna mladež, nemilosrdni svijet mode, nevina ljepota, moć i bogatstvo – tim riječima najbolje možemo opisati seriju za kojom je poludio cijeli svijet! Popularna brazilska serija ''Skrivena istina'' (Verdades Secretas) donosi priču o opsesivnoj strasti koja majku i kćer stavlja u opasan ljubavni trokut. Angel (Camila Queiroz) je naivna tinejdžerica koja je oduvijek željela biti top-model.

20210817_Verdades Secretas_FR_17.jpg

Nakon razvoda roditelja, seli se u užurbani So Paulo sa svojom konzervativnom majkom i bakom. U namjeri da pomogne svojoj obitelji, lijepa mlada djevojka prihvaća posao u uglednoj agenciji za odabir modela. Tada otkriva da su njihove djevojke angažirane i za nešto drugo. Snovi o brzom novcu i bajkovitom životu u svijetu modelinga ubrzo će se raspršiti kao mjehurići od sapunice, a zvijezda hit serije doznat će kako je modeling samo paravan za mračni svijet elitne prostitucije. Nakon što je prva sezona postala pravi hit u svijetu, gledatelji su jedva dočekali nastavak koji od utorka možete gledati na Play Premiumu.

200210714 JM Verdades Secretas  0001_15.JPG

Angel je svijet visoke mode zamijenila majčinstvom te uplovila u bračne vode, ali njezin život ponovno se zakomplicirao nakon što njezin suprug Guilherme pogine u prometnoj nesreći. Nakon njegove smrti ostaju joj samo dugovi te je Angel primorana vratiti se u Sao Paolo. Sada već dobro upoznata s nemilosrdnim svijetom, Angel se vraća u agenciju pod protektoratom Viskyja, a nova vlasnica agencije Blanche traži je da se ponovo bavi 'ružičastom knjižicom'.

Angel je primorana prihvatiti nemoralnu ponudu. U međuvremenu, Giovanna, kćer Angelina bivšeg ljubavnika, unajmi privatnog istražitelja da dokaže da je Angel kriva za smrt njena oca. Jedno je sigurno - napetosti i uzbudljivih trenutaka neće nedostajati, a što nas još čeka u drugoj sezoni 'Skrivene istine' doznajte na Play Premiumu .