Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POD POVEĆALOM JAVNOSTI

'Otkrivanje kraljevskih tajni': Koju cijenu je kraljica platila da zadrži i krunu i obitelj?

Intrigantni dokumentarni serijal prikazuje razotkrivanje tajni unutar britanske kraljevske obitelji.

Image
PLAY/ 3.6.2022. u 15:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Članovi kraljevske obitelji medijski su među najeksponiranijim ljudima na svijetu, a njihovi privatni odnosi oduvijek su bili skriveni i obavijeni velom tajne.  'Otkrivanje kraljevskih tajni' razotkrit će nam nepoznate priče o princezi Diani, ljubavnom životu princa Filipa, odnosu kraljice Elizabete i njezinih premijera te o špijunu koji je živio u kraljevskoj palači.

U prvoj epizodi otkriva se što je natjeralo princezu Dianu na intervju koji je gotovo uništio monarhiju. U drugoj epizodi saznajemo kakav je odnos Elizabete II. s brojnim premijerima koji su se izmjenjivali na vlasti – od Winstona Churchilla do Margareth Thatcher. Treća epizoda bavi se brakom kraljice Elizabete i princa Filipa te postavlja pitanje koliko je visoka cijena koju je kraljica platila da bi zadržala i krunu i obitelj. U četvrtoj epizodi saznajemo sve o špijunu Anthonyju Bluntu, kojem je kraljevska obitelj vjerovala više od trideset godina.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/70b7bd9e-8f26-11ec-9b5b-0242ac12000f/original

Ovaj zanimljiv dokumentarac proizvod je nagrađivane producentske kuće Blink Films iz Londona. Osamnaest mjeseci sakupljali su se važni dokumenti, među kojima i pisma i dnevnički zapisi kraljice iz Londonskog nacionalnog arhiva kako bi se gledateljima prikazala prava istina kraljevske palače.

U dokumentarcu govore novinari, povjesničari i eksperti za kraljevsku obitelj, među kojima su Will Self, Edwina Currie, Lord David Owen, Simone Simmons, Patrick Jepshon i Wesley Kerr te donose činjenice koje će zamijeniti sva dosadašnja nagađanja.

Ne propustite pogledati šokantna otkrića o kraljevskoj obitelji na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ucjene, ubojstva i otmice

Napeti psihološki trileri od kojih će vam skočiti adrenalin!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba