Play ponuda
Play ponuda
MAJKAMA S LJUBAVLJU

Ovi filmovi sigurno će vam osvojiti srca: Proslavite Majčin dan uz najbolje filmove na PLAY Premium!

Kad se radi o proslavi Majčinog dana, jedna od najdražih aktivnosti mnogih je gledanje filmova koji slave majčinstvo. Bilo da tražite film za gledanje s vašom majkom ili samo želite uživati u nečemu srčanom. PLAY Premium donosi neke od najboljih filmskih priča o majčinstvu koje će vam sigurno izmamiti osmijeh na lice

Image
RTL.hr/ 14.5.2023. u 12:00
Play ponuda

Ne znam kako joj uspijeva

Romantična komedija sa Sarom Jessicom Parker i Pierceom Brosnanom snimljena je prema bestselleru Allison Pearson, koji je Oprah Winfrey proglasila 'it' knjigom za sve zaposlene majke. Komedija o zaposlenoj majci u prvi plan stavlja problem nedostatka vremena s kojim se susreću brojne žene koje se trude uskladiti obitelj i posao. S glavnim likom Ketty Ready lako se poistovjetiti, a s obzirom na to da je jako stvaran i simpatičan, publika joj silno želi da uspije u svim svojim namjerama. Film pogledajte na PLAY Premium.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/d4706ce6-a9d9-11ec-ac09-0242ac120022/original

Izvor: RTL

Moj zločesti sin

Četrdesetogodišnja Violette je radoholičarka s karijerom u modnoj industriji. Ona se zaljubi u provincijskog kompjuterskog geeka Jean Renea kojeg upoznaje na odmoru u toplicama. Hoće li njih dvoje profunkcionirati kao par? Film pogledajte na PLAY Premium.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/d440387e-8f25-11ec-992b-0242ac12000f/original

Izvor: RTL

Što očekujete kad iščekujete

Romantična komedija 'Što očekujete kad iščekujete' prati živote pet međusobno povezanih parova dok doživljavaju uzbuđenja i iznenađenja prilikom planiranja obitelji i rođenja djeteta te shvaćaju da bez obzira što planirali, život ne daje uvijek ono što se od njega očekuje. Ovaj duhovit film okuplja odličnu glumačku ekipu koju predvode Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid, Anna Kendrick, Chris Rock i Elizabeth Banks. Film pogledajte na PLAY Premium.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/4f5bde4c-2228-11ed-81f6-f24c9e741cfd/original

Izvor: RTL

Zamjena

Kassie (Jennifer Aniston) i Wally (Jason Bateman) najbolji su prijatelji. Wally je uvijek želio nešto više, no, kako njegov prijatelj Leonard (Jeff Goldbluma) voli istaknuti, tu je priliku propustio prije šest godina kada se smjestio u „prijateljsku zonu“. U svojim tridesetima, Kassie još uvijek nije pronašla pravu ljubav i nestrpljivo zaključuje da je više ne može čekati te želi postati majka. Izbor je pao na banku sperme, a ona želi upoznati donatora. Iako Wally predloži da on bude donator, Kassie odbije ponudu jer bi tako nešto bilo jako neobično s obzirom da su prijatelji. Sedam godina kasnije Kassie se sa sinom Sebastianom vraća u stari stan pokušavajući donatora Rolanda (Patrick Wilson) više uključiti u njihove živote. Wally, pak, primjećuje koliko jako dječak sliči njemu. Film pogledajte na PLAY Premium.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3bc4b6d4-8f24-11ec-b6b8-0242ac12001d/original

Izvor: RTL

Juno

Osvježavajuća, inteligentna i zabavna komedija 'Juno' osvojila je Oskara za najbolji originalni scenarij (Diablo Cody, 2008). Film koji je bio nominiran za više od stotinu nagrada diljem svijeta prati samosvjesnu tinejdžericu Juno (Elliot Page) koja se suočava s neplaniranom trudnoćom i kasnijim događajima koji stvaraju pritisak odraslima koji je okružuju. Film pogledajte na PLAY Premium.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/a711e25c-c1cb-11ec-bab5-0242ac12003b/original

Izvor: RTL

Povodom Majčinog dana pogledajte filmove na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SERIJA 'TRI SESTRE'

Dok Turkan plače, Somer čini pogrešku života: Omražena ljubavnica uspjela ga je pridobiti

Play ponuda

Više s weba