VOYO

PRIJEDLOZI ZA VIKEND BINGEANJE! Egzotične lokacije i potraga za ljubavlju - provedite hladne dane uz...

Egzotične lokacije, atraktivni, mladi kandidati i vječna potraga za ljubavlju. Međuljudski odnosi uvijek su zanimljivi, a posebno kada se u jednadžbu dodaju ljeto, sunce, more i ljubavne strasti. Vikend je, rezervirajte mjesto na kauču - lezite i stisnite PLAY!

RTL.hr
20.11.2022 12:15

Jesenji dani zovu na binganje, šalicu toplog napitka, mekanu dekicu i udoban kauč. Sami ili u dobrom društvu - maratonsko gledanje uzbudljivih krimića, dramskih serija ili pak hit filmskih serijala - uvijek je dobra ideja, posebno tijekom vikenda. Binganje je savršeni način za provođenje hladnih kišnih dana i vikenda, a u našoj PLAY ponudi atraktivnih sadržaja je i više nego dovoljno! Kako bismo vam nadolazećim, hladnijim mjesecima olakšali odluku o tome što gledati - donosimo vam naše 'LAY&PLAY' preporuke . U ovom zabavnom serijalu ovog vikenda na redu su atraktivni realityji ljubavne tematike.

Egzotične lokacije, atraktivni, mladi kandidati i vječna potraga za ljubavlju. Međuljudski odnosi uvijek su zanimljivi, a posebno kada se u jednadžbu dodaju ljeto, sunce, more i ljubavne strasti. Vikend je, rezervirajte mjesto na kauču - lezite i stisnite PLAY !

Love Island

Jedanaest prekrasnih samaca smiješi se ljeto ispunjeno romantikom i strastima. Svakih nekoliko dana Otočani će se morati spojiti s nekim, a oni koji ne uspiju, nažalost, izlaze iz showa i tako propuštaju svoju priliku za ljubav. Pratit ćemo natjecanja u uzbudljivim izazovima, izljeve ljubavi, izdaje i prevare koje će otežati kandidatima put do prave ljubavi. Iako Otočani moraju mudro birati svoje partnere, isto tako moraju osvojiti i srca publike koja će im donijeti pobjedu u showu.

Otok slomljenih srca

Živimo li doista u svijetu u kojem naše online marketinške vještine određuju koliko smo uspješni u dogovaranju spojeva? I kako se ti online profili prenose u stvarni život? Što zapravo pokreće odluke generacije Z – ljubav, novac, odanost, požuda ili ego? 'Otok slomljenih srca' skida maske koje su postavljene na internetu i okuplja mlade ljude kako bi ih prikazali upravo onakvima kakvi jesu. Pogledajmo podudaraju li se njihovi dojmovi s interneta s njihovim osobnostima u stvarnom životu. A oni profili koje su prethodno odbili? Show također dodaje te ljude u kombinaciju. Hoće li se dojmovi promijeniti kad se osobno upoznaju? Resort na egzotičnom Fidžiju u koji samci dolaze je luksuz bez premca na savršenoj zlatnoj pješčanoj plaži. Parovi uživaju u spojevima na udaljenim izoliranim atolima, lokacijama o kojima su dosad mogli samo sanjati. U trećoj sezoni vidjet ćemo bezbroj novih lokacija, nove izazove, a strastvene igre i eliminacije su veće, bolje i odvažnije nego prije. Također dodatnih 14 kandidata će se postepeno ubacivati kako bi unijeli nemir u rajskom odmaralištu.

Bivši na plaži

U ovom društvenom eksperimentu poznati samci misle da bježe na tropski otok iščekujući romantični odmor pun zabave i sunca. Tek što je zabava počela, dolaze neželjeni gosti i prekidaju dobar provod. Raj se pretvori u noćnu moru kada se njihovi bivši počnu pojavljivati, a svi se pitaju čiji će bivši biti sljedeći. Uhvaćeni u kompliciranu mrežu veza, prijevare i osvete, hoće li se stare ljubavi ponovno rasplamsati? Ili će plamen romantike zauvijek nestati?

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Paradise hotel

Neviđene intrige, ljubavne zavrzlame, zabava i romantika na način koji još niste vidjeli! Jedanaest natjecatelja željnih ljubavi i zabave, useljava se u luksuzni hotel na plaži u srcu Meksika, kako bi osvojili ne samo srce svoje srodne duše, već i novčanu nagradu od 250.000 dolara. Ali naravno, postoji kvaka, ako nisu pronašli partnera do kraja tjedna, moraju napustiti show. Voditeljica Kristin Cavallari prati kandidate kroz uzbudljive epizode, a svakog tjedna jedan gost odlazi, a drugi dolazi.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Otok iskušenja

Četiri para na prekretnici u vezi odlučili su se na vrlo neobičan podvig kako bi saznali da li su si suđeni. Na otoku ih čeka 24-ero samaca koji su ovdje kako bi pronašli romansu, a oni nakon dugo vremena ponovno ulaze u igru ljubavi, strasti i iskušenja. Ostati ili otići? Kušnja nikad nije bila veća!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.